GÜNDEM

TP GENEL MÜDÜRÜ ŞİŞMAN “DUAYA ÇOK İHTİYACIMIZ VAR”

Bir takım temaslarda bulunmak üzere Batman’a gelen Türkiye Petrolleri (TP) Genel Müdürü Besim Şişman, TP çalışanlarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi.

TP GENEL MÜDÜRÜ ŞİŞMAN “DUAYA ÇOK İHTİYACIMIZ VAR”
30-06-2015 21:05

Kristal Park'ta düzenlenen iftar yemeğinde konuşan Şişman, birlik ve beraberlik duygusuna vurgu yaparak, her kesim insanın duasına ihtiyaç duyduklarını dile getirdi. Dualarla şirketi hak ettiği yere taşıyacaklarını belirten Şişman “Özellikle de şirketimize çok hizmet etmiş, alın teri dökmüş ağabeylerimiz var, onların da duasına çok ihtiyacımız var. Çünkü biz milli olmayı, şirketin kıymetini bilmeyi onlardan öğrendik. Şirketimizin bir çöpüne zarar vermeden çalışmayı biz onlardan öğrendik. Ve inşallah biz de onlar gibi dosdoğru yürüyüp, şirketimizi hak ettiği yere getirebiliriz. Bunun için hali hazırda çalışan kardeşlerimizle beraber bir ekip olarak bir aile olarak çok çalışacağız” dedi.

AKAN KAN, YÜREKLERİ PARÇALIYOR

Suriye ve Irak’ta yaşanan savaşlara değinen Şişman “İslam dünyasında akan kan, hepimizin yüreklerini parçalıyor. Suriye’ye, Irak’a, Çin’e bakın. Dünyanın başka yerlerinde aynı manzara. Ne acıdır ki bu kan, sadece Müslümanların kanıdır. Hepimizin çok iyi düşünmesi lazım. Düşman, düşmanlığını yapıyor. Biz ne yapıyoruz? Biz birbirimizi yiyoruz. Adam Müslüman’ım diyor, Müslüman kanı döküyor. Aynı kıbleye yönelen insanlar olarak bir ve beraber olmamız lazım. Çok hoşuma gitmişti, Cumhurbaşkanımız, İran Cumhurbaşkanı ile aynı masada otururken şunu söylemişti: bizim Sünnilik veya Şiilik diye bir dinimiz yok. Bizim İslamiyet diye dinimiz var. Ama ne yazıktır ki mezhep farklılıklarından bizi birbirimize kırdırıyorlar” ifadelerini kullandı. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA