SPOR

Milli Trampolin Cimnastikçiler Avrupa Şampiyonasına Hazır

Portekiz'de düzenlenecek Avrupa Şampiyonası öncesi Bolu kampından iddialı çıkan milli trampolin cimnastik takımı, madalya hedefliyor.

Milli Trampolin Cimnastikçiler Avrupa Şampiyonasına Hazır
30-03-2024 14:40

Portekiz'de gerçekleştirilecek Avrupa Şampiyonası öncesi Bolu Karaçayır Mahallesi'ndeki Trampolin Cimnastik Salonu'nda kamp yapan 14 milli sporcu, hazırlıklarını tamamladı. Milli Takım Antrenörü Caner Güzeltürk, takımın şampiyonaya çok iyi hazırlandığını ve madalya beklentilerinin olduğunu vurguladı. Genç cimnastikçiler, finalde yer alarak Türkiye'ye şampiyonluklar getirmeyi hedefliyor.

Bulgularistan'da düzenlenen Dünya Yaş Grupları Şampiyonası'nda başarılı bir performans sergileyen Emir Öztürk ve Tuba Bade Şahin de Avrupa Şampiyonası'nda madalya kazanmak için iddialı olduklarını belirttiler. Öztürk, takım olarak ve bireysel olarak güzel sonuçlar almayı hedeflerken, Şahin ise altın madalya için mücadele edeceklerini söyledi.

Takımın bir diğer başarılı cimnastikçisi Tuba Bade Şahin, Avrupa Şampiyonası'nda takım olarak güzel bir başarı elde edeceklerine inandıklarını ifade etti. Şahin, hem bireysel hem de senkronize kategorilerde madalya hedeflediklerini ve takımın uyumlu bir şekilde çalıştığını dile getirdi.

Milli trampolin cimnastikçiler, Bolu kampında yapılan yoğun antrenmanlarla Avrupa Şampiyonası'na iddialı bir şekilde hazırlandı ve Portekiz'den madalyalarla dönmeyi hedefliyorlar.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA