GÜNDEM

“MORAL VE MOTİVASYON ÜST SEVİYEDE”

“MORAL VE MOTİVASYON ÜST SEVİYEDE”

“MORAL VE MOTİVASYON ÜST SEVİYEDE”
04-08-2014 19:21

Yeni sezon hazırlıklarını Bolu’da sürdüren Petrolspor’da teknik menajer İlhan Erken, takımda moral ve motivasyonun üst seviyede olduğunu söyledi.

İlhan Erken, kırmızı-Beyazlı takımın kampında gazetemize açıklamalarda bulundu. Kamp dönemini değerlendiren Erken, “Kamp gerçekten çok güzel gidiyor. Havaların da burada serin olması çok güzel. Çok güzel bir ortamımız var. Oyuncularımızın moral ve motivasyonu da çok iyi. Futbolcularımızın hırslı ve istekli çalışmaları bizleri oldukça sevindiriyor.” dedi.

“BİZ, KAZANMAK İÇİN SAHADA OLACAĞIZ”

İlhan Erken, 2014-2015 sezonu fikstürünü de değerlendirerek, “Bu sene ilk maçımızı Zonguldak Kömürspor ile yapacağız. Bu sene daha iyi olacağına inanıyorum. Biz takımımıza güveniyoruz. Fikstür, bizim için ne avantaj ne de dezavantajdır. Biz oyuncularımıza güveniyoruz. Bu noktada da içeride ya da dışarıda oynamak çok da fark etmiyor. Kendi takımımın gücünü ve neler yapabileceğini gördüğüm ve onlara inandığım için fark etmez diyorum. Biz, kazanmak için sahada olacağız. Petrolspor; her zaman, her maçına kazanmak için çıkar” dedi.

2. HAZIRLIK MAÇI DERİNCESPOR İLE

Cumartesi günü Adanaspor ile bir hazırlık maçı yaptıklarını ve sahadan 2-2’lik skorla ayrıldıklarını belirten İlhan Erken, ikinci hazırlık maçını da Derince Belediyespor ile yapacaklarını söyledi. Hazırlık maçlarına önem verdiklerini belirten Erken, “Hazırlık maçlarında eksikliklerimizi görüyoruz. Derince Belediyespor karşısında baütün oyuncularımıza şans vereceğiz. 12 Ağustosta ise Orduspor ile 3. hazırlık maçını yapacağız. Orduspor karşısına idial kadro ile çıkmayı planlıyoruz.” İfadelerini kullandı. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA