TÜRKİYE VE DÜNYADAN

Bakan Işıkhan Mardinlilerle bir araya geldi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "İstanbul son 5 yılda maalesef AK Parti'nin belediyecilik hizmetlerinden yararlanamadığı için çok çekti. Bunu en iyi burada yaşayan kardeşlerim bilir. Bir siyaset düşünün ki verdiği sözlerin hiçbirini yerine getirmedi." dedi.

Bakan Işıkhan Mardinlilerle bir araya geldi
30-09-2023 14:42
30-09-2023 14:43

Işıkhan, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından sürdürülen "Yeniden İstanbul" kampanyası kapsamında, Şişli'de bir otelde düzenlenen Mardin Dernekler Federasyonu ve üyelerinin katıldığı kahvaltı programında, Türk'üyle Kürt'üyle Arap'ıyla farklı inançları ve dilleriyle kadim coğrafyada kıyamete kadar birlikte yaşamaya devam edeceklerini kaydetti.

Mardinlilerin yoğun nüfusuyla İstanbul'da toplumsal hayatın çok önemli bir parçası olduğunu anlatan Işıkhan, "Öz kimliğimizi kaybetmeden, kültür ve medeniyetimizi, İstanbul'un değerleriyle birleştirmeyi sürdürüyoruz. Sizler, İstanbul - Mardin arasında bir köprü vazifesi görüyorsunuz. Mardinliler olarak İstanbul'un gelişimi için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz." dedi. (AA)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA