TEKNOLOJİ

NLKSOFT’TAN BATMANLILARA ÇAĞRI

15 yılın aşkın bir süreyle hizmet veren Nlksoft, geniş ürün yelpazesi, yetkili satıcı ağı, servis destek kanalları ile Türkiye’nin en büyük bilişim markaları arasında yerini alıyor.

NLKSOFT’TAN BATMANLILARA ÇAĞRI
23-03-2021 14:38

 

Web ve mobil tabanlı uygulamaları ile yazılım sektöründe faaliyet gösteren Nlksoft’la, satış hacminizi büyütebilirsiniz ve dijital bir pazar oluşturabilirsiniz. Birçok firmanın sıkı bir rekabet içinde olduğu yazılım sektöründe, ürün çeşitliliğini arttıran, mevcut ürün portföyünü geliştiren nlksoft, Türk ekonomisinin dinamiklerine uygun yüksek teknoloji gerektiren tasarımlara yöneliyor. Siz de Nlksoft ile online bir pazar kurup kendi e-ticaretinizi gerçekleştirebilirsiniz. 

119 BAYİSİ VAR
Gaziantep merkezli nlksoft,  pazarlama politikası ile bilişim firmalarına iş birliği ve iş ortaklığına da kapılarını açıyor. E-dönüşüm, e-ticaret alanlarında yazılım üreten firma,  iş ortaklarıyla birlikte hareket ediyor. Türkiye’de ve Dünyada toplam 119 bayisi bulunan Nlksoft, iş ortakları aracılığıyla da kar marjı gözeterek yazılım üretmeye devam ediyor. Aralarında ABD, Almanya ve İngiltere’nin de bulunduğu 13 ülkeye yazılım ihracatı yapan firma, pandemi sürecinde geliştirdiği ‘akıllı’ projelerle de dikkatleri çekiyor. 

YAZILIM SEKTÖRÜNDE 15 YILLIK TECRÜBEYE SAHİP 
Yazılım sektöründe 15 yıllık tecrübeye sahip olan Nlksoft, bir taraftan gerek özel sektörün, gerekse de kamu kurum ve kuruluşlarının ihtiyaç duyduğu yazılımları üretirken, diğer taraftan da ihracat yaptığı ülkelerin sayısını artırmayı planlıyor. Nlksoft Yönetim Kurulu Başkanı Nalan Kurt, hizmet ve imalat sektörü içerisinde olan tüm sektörlere yönelik yazılım hizmeti verdiklerini belirterek, “Dijitalleşmenin büyük bir hızla devam ettiği bir çağda yaşıyoruz. Artık tüm sektörler, şirketler için dijitalleşme kaçınılmaz hale geldi. Nlksoft olarak biz de dijitalleşmek isteyen tüm özel firma, kurum ve kuruluşlara hizmet veriyoruz” dedi. Aynı zamanda, kurumumuz bugün Türkiye genelinde yaygın ve aktif satış kanalları, eğitim merkezleri, destek noktaları oluşturabilmiş, nadir şirketlerden biridir diye sözlerine ekledi. 

ONLİNE SATIŞA YÖNELİM ARTIYOR 
Online satışın payının sürekli arttığına dikkat çeken Nlksoft Yönetim Kurulu Başkanı Nalan Kurt, e-ticaretin önemine dikkat çekerken “Online satışın oranı yüz yüze satışa göre her geçen gün çok belirgin bir şekilde artıyor. Bu nedenle de satış yapan her firmanın işini sanal ortama taşıması yani e-ticaret yapması gerekiyor. Nlksoft olarak online satış konusunda çok önemli bir yere geldik. Sonrasında tanıtımını yapmak isteyen firmalara da içerik Yönetim Sistemlerimizle hizmet sağlıyoruz. Yani aslında bu dijitalleşme sürecine geçiş yapmak isteyen her sektörün yanındayız, çözüm ortağıyız. Sürekli dijitalleşmenin ve yeniliğin içerisinde olan Nlksoft yazılımlarını da dijitalleşmenin ne kadar önemli olduğu bilinciyle geliştirmeye devam ediyoruz” dedi. 

HAYATI KOLAYLAŞTIRIYORUZ 
Nlksoft, E-Ticaret, E-İhracat, E-Fatura ve diğer E-Dönüşüm Ürünleri, toplu SMS Sistemleri, E-Tahsilat (Online Ödeme Sistemi), QR Menü (Online Menü), Online Randevu Sistemi, Endüstriyel Projeler ve Akıllı Geri Dönüşüm Projelerinde aktif hizmet veriyor.  Firmanın hedefi, küçük, orta ve büyük ölçekli işletmelere verim, sistem, kazanç ve zaman tasarrufu getiren, toplam kalite yönetimine yönelik bir anlayış sağlayan, yönetim kararlarını yönlendirici bilgiler üreten bir mantık çerçevesinde yazılımlar üretip dünyada yazılımın merkezini Nlksoft olarak konumlandırmaktır. Ürün geliştirme, satış, pazarlama, satış sonrası eğitim ve destek hizmetlerini, planlı bir yapı içinde sunarken toplam kalite yönetimi ve mutlak müşteri memnuniyeti felsefesi ile çalışmaktadır. 

BATMANLI FİRMALARA ÇAĞRI; WEB SATIŞ SAYFALARINIZI HAZIRLAYALIM 
ABD, İngiltere, Almanya gibi 13 ülkeye yazılım ihracatı yaptıklarını belirten Kurt “Nlksoft artık ulusalda bilinen bir marka haline geldi. Türkiye’nin 72 şehrinde iş ortağımız var. Batman’da ürünlerini online ortamda pazarlamak isteyen girişimcilere ve firmalara da çağrı yapıyoruz, web alışveriş sitenizi hazırlayabilir, satışlarınızı arttırmanıza yardımcı olabiliriz” dedi.  

Nlksoft Firmasını instagram’da @nlksoft sayfasından takip edebilir, firmaya 0850 441 88 18 numaralı hattan ulaşabilirsiniz.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA