ROPÖRTAJ

Nurhilal Gönülaçar’la ‘enerji’ dolu bir sohbet

Batman Bahçelievler Mahallesi 1603. Sokakta One More Ofisinde biyoenerji alanında eğitim veren genç girişimci Nurhilal Gönülaçar, Batman Sonsöz Web TV’ye biyoenerjinin bilinmeyenlerini anlattı.

Nurhilal Gönülaçar’la ‘enerji’ dolu bir sohbet
18-06-2022 09:22
19-06-2022 10:34
BATMAN

-Biyoenerji nedir?

-Biyoenerjide kullanılan yöntemler nelerdir?

-Biyoenerjinin insanlar üzerindeki etkileri nelerdir?

-Biyoenerjide verilen eğitimler nelerdir, sorularına cevap arayanlar için dolu dolu bir röportaj sayfası hazırladık.

buyurun, hep birlikte okuyalım…

“KİŞİLERİN BİLİNÇLENDİRECEK EĞİTİMLER VERİYORUM”

24 yaşındaki Gönülaçar, biyoenerjiye uzanan hayat serüvenini anlatırken “Moda tasarım mezunuyum. Aynı zamanda yoga ve yüz yogası eğitmenliği yapıyorum. Biyoenerji uzmanıyım ve girişimciyim. 7 ay önce Batman’da One More İnternational Dispiritorluk Ofisimizi açtık. Burada hem girişimci ortaklarımızı ağırlıyoruz hem eğitimler vererek kişilerin bilinçlenmesini ve sağlık anlamında farkındalık kazanmalarını sağlıyoruz. Biyoenerji eğitimleri veriyoruz” dedi.

BİYOENERJİ, POZİTİF YAŞAM ENERJİSİDİR

Biyoenerjinin, kişinin kendi içinde bir yolculuğu olduğunu belirten Biyoenerji Uzmanı Nurhilal Gönülaçar “Biyoenerji, pozitif yaşam enerjisidir. Yani kişi, pozitif düşünerek enerji dengesini normal forma sokar, avucumuzun içindeki enerjiyle pozitife geçer, hayatına pozitifleri çekmeye başlar. Kişi, öfke duygusu yaşamaz. Aslında kişinin kendi içinde bir yolculuğu bu” dedi. 

YAŞAM BOYU ÖĞRENME FELSEFESİ…

Biyoenerji alanında aldığı eğitimlerle kendini geliştirdiğini ifade eden Gönülaçar “Altınbaş Üniversitesinden biyoenerji eğitimi aldım. Türkiye'de marka olmuş bir eğitmenden de eğitim aldım, uzman bir doktordan yine biyoenerji eğitimi aldım. Tokat Gazi Osman Paşa Üniversitesinden eğitimler aldım, uzmanlık mastır eğitimimi bitirdim. Yolculuğum devam ediyor, eğitimler almaya devam ediyorum. Bu yolculuk devam edecek çünkü öğrenim öyle bir şey ki yaşam boyu sürer” dedi.

“BİYOENERJİYE BÜTÜNSEL BAKIYORUM”

Biyoenerjiye bütünsel yaklaştığını belirten Biyoenerji Uzmanı Gönülaçar “En önemli kısım, aktarabilmek. Öğrendiğinizi aktardığınız zaman o bilgi size nasip oluyor. Aktarmadığınız hiçbir bilgi sizde bile kalmaz.  Bundan dolayı paylaşma ihtiyacı duyuyorum. Biyoenerjiye bütünsel bakıyorum. Yani kişinin enerjisi,  eterik bedeni ve organları, düşünce yapısı,  zihin yapısı ve dışarıdan aldığı enerjilerle bütünsel olarak baktığımız zaman tek bir yere odaklanmamış oluyoruz. Kişiye bütünsel olarak baktığımızda daha iyi yardımcı olabiliyoruz” dedi.

100 KADINA ÜCRETSİZ EĞİTİM…

Bildiklerini aktarmaya, ilk olarak çevrimiçi eğitimle başladığını belirten Gönülaçar “Biyoenerji eğitimini ilk olarak online-çevrimiçi şekilde 100 kadına ücretsiz verdim. 1,5 ay sürdü. Herkes birbirine tavsiye edince artarak büyüdü. Bu eğitimin çok güzel geri dönüşlerini aldım. Pozitif anlamda herkes kendi yaşam yolculuğuna devam ediyor. Bu güzel geri dönüşler beni cesaretlendirdi. Şu anda One More Ofisimizde biyoenerji eğitimleri de veriyoruz. Her gördüğüm insana biyoenerjinin faydasını ve benim hayatımda büyük bir dönüm oluşturduğunu anlatmaya çalışıyorum” dedi.

“KUANTUM CİHAZI İLE VÜCUT ANALİZİ YAPIYORUZ”

Yurtdışından getirdikleri kuantum cihazına ilişkin bilgi veren Biyoenerji Uzmanı Gönülaçar “Yurtdışından kuantum cihazı getirdik. Bu bir analiz cihazı ve vücuttaki 600 dokunun analizini yapıyor. Kalp, damar, nabız sistemi, mide, bağırsak sistemi, vitamin eksiklikleri birçok keratin eksikliğine kadar her şeyi söylüyor bu analiz cihazı. Bu cihaz sayesinde kişinin vücudundaki eksiklikleri görebiliyoruz. polisik düşünce yapısıyla baktığımızda o organın hasar görme sebebini anlıyoruz. Bu hasarı gidermeye yönelik çalışmalar yapıyoruz” dedi.

MEDİTASYON, RAHATLATAN BİR UYGULAMA…

Biyoenerjide kullandıkları yöntemler hakkında bilgi veren Gönülaçar “Biyoenerji alanında destek olarak avuç içlerimizden çıkan enerjiyle seans yürütülüyor. Çünkü yaşamda var olduğunuz sürece enerjiniz vardır. Sadece bunu aktifleştirip belli bir enerji çalışmasıyla kişiye aktarabiliyorsun ve onun çakra dengelemesini yaptığın zaman zaten pozitife geçmiş oluyorsun. Meditasyon çalışmaları yapıyoruz. Rahatlatıcı bir uygulama. Biyoenerjideki meditasyon diyor ki ‘an’da kal. Anın şükrünü fark et. Şu an nerdesin, ne yapıyorsun, bu anı keşfet, hisset ve şükür et. Hem geçmişi şifalandırmak hem geleceği oluşturmak için ‘an’da başlaman lazım. meditasyon çalışmalarında çok güzel sonuçlar alıyoruz. Nefes çalışmaları yapıyoruz” dedi.

KİLİT NOKTA KADINLAR…

Biyoenerjinin kadınlar üzerindeki etkisini açıklayan Biyoenerji Uzmanı Nurhilal Gönülaçar “Kilit noktamız kadınlar. Çünkü kölelik de liderlik de anneden geçer. Bilinçli kadınlara ihtiyaç var. Düşünce yapımız, gelişim odaklı olmamız, öğrenme odaklı olmamız, öğrendiğimiz şeyleri aktarıp pozitif bir düşüncede kalmamız, bilinçli kadınlarla ve bilinçli annelerle oluşuyor. Bir kadın değiştiği zaman bütün bir toplum değişiyor. Anne, eğitim alıyor ve öfkesini yeniyor. Çocukları da onu örnek alıyor. Ailesi onu örnek alıyor. Akrabaları ve komşuları onu örnek alıyor. Kadınlar, öğrendiklerini mutlaka aktarmak istiyor, önce sevdiklerine anlatmak istiyor. Bu yüzden bu yolculukta öncelikli amacımız, kadınlara ulaşmaktı. Eğitimlerimize gelen kadınlar geçmişte bize empoze edilmiş kalıp düşüncelerin kötü ya da iyi olanlarını ayırt edebiliyor, kendi yolunu çizebiliyor. Bu da ona ayrı bir güç veriyor” dedi.

İletişime geçmek için  @nurhilalgonulacar ve 0552 786 72 75 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA