Ortaokul Öğrencilerinden anlamlı kampanya

Ortaokul Öğrencilerinden anlamlı kampanya

Batman 50. Yıl Ortaokulu Öğrencileri, dijital bağımlılığın zararlarına dikkat çekmek ve toplumu bilinçlendirmek amacıyla farkındalık çalışması yürüttü.

Bağlan ama bağımlı olma sloganıyla yürütülen proje kapsamında, esnaf ve vatandaşlara 2 bin adet el broşürü dağıtıldı, kentin farklı noktalarındaki 30 billboard, 30 raket ve belediye otobüslerine de 100 adet afiş asıldı. Okul Müdürü Abdülselam Lale “Öğrenci ve öğretmenlerimizle birlikte yürüttüğümüz bu projede, dijital bağımlılığın zararlarına dikkat çektik. Amacımız, toplumda bilinç oluşturmak ve gençleri daha sağlıklı bir teknoloji kullanımına yönlendirmektir. Projeye destek veren Batman Valisi Ekrem Canalp ve Milli Eğitim Müdürü Yaşar Ciğer’e teşekkür ediyorum” dedi.

ÇALIŞMADA YER ALMAKTAN GURUR DUYDUM

Çalışmada yer alan sekizinci sınıf öğrencisi Hüseyin Yürük, projeye katkı sağlamaktan gurur duyduğunu belirterek “Dijital bağımlılığa karşı farkındalık oluşturmak için öğretmenlerimizle birlikte broşürler dağıttık. İnsanların bu konuda bilinçlenmesini ve sağlıklı teknoloji kullanımına yönelmelerini istiyoruz” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ