SİYASET

GÖK “SİYASİ GENEL AF ÇIKARILSIN”

Katıldığı radyo programında seçim çalışmalarına ilişkin konuşan Bağımsız Milletvekili Adayı Aydın Gök, çözüm süreci, Kürt sorunu, Batman’ın sorunları ve 6–8 Ekim olayları ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu.

GÖK “SİYASİ GENEL AF ÇIKARILSIN”
21-05-2015 20:54

Çözüm sürecini önemsediklerini belirten Gök “Çözüm süreci başladığında parti olarak destekledik. Fakat çözüm süreci normal mecrada gitmedi. Her iki taraf da bu konuda samimi davranmadı. Yüzlerce insan katledildi. Bu da gösterdi ki, çözüm süreci yanlış bir mecrada gidiyor” dedi.

BATMAN, 3 DÖNEMDİR HİZMET GÖRMÜYOR

Seçildiği takdirde Batman’ın vekili olacağını ifade eden Gök “Batman üç dönemdir hizmet görmüyor. Biz bunu emanete ihanet olarak görüyoruz. Biri bakan dört milletvekilimizde sıfırlarla dolu karneler görüyoruz” dedi.

SİYASİ GENEL AF ÇIKARILMALI

Siyasi genel af konusunda toplumda bir beklenti olduğunu belirten Aydın Gök “Adaletin hakim olmadığı bir yerde yargılama adil olmamışsa o insanlara zulüm edilmiştir. Bu konuda toplumun rahatlaması adına gerginliğin kalkması adına, geleceğe daha umutla bakma adına siyasi genel affın çıkarılmasını istiyoruz” dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA