EĞİTİM

ÖZEL BATMAN HASTANESİ’NİN HEKİMLERİ STRES ATTI

Sağlık alanında yaptığı çalışmalarla adından sıkça bahsettiren Özel Batman Hastanesi, hekimler için eğlence programı düzenledi.

ÖZEL BATMAN HASTANESİ’NİN HEKİMLERİ STRES ATTI
27-01-2016 18:43

Bir otelin restoranında düzenlenen programa hastanede görevli doktor ve sağlık personelleri ile aileleri katıldı. Geç saatlere kadar eğlenip halay çeken hekimler, yoğun iş temposunun oluşturduğu stresi bu program sayesinde attıklarını söyledi. Hastane yönetimine teşekkürlerini ileten doktorlar, bu tür programlar sayesinde motivasyonlarının yükseldiğini belirtti.

“BU TÜR ETKİNLİKLERİMİZ DEVAM EDECEK”

Hastane Müdürü Nesrin Dal, yoğun iş temposuyla çalışan doktorları motive etmek amacıyla eğlence programını organize ettiklerini söyledi. Doktorların eğlence programında stres attığını ifade eden Dal, bu tür etkinlikleri düzenlemeye devam edeceklerini bildirdi. Doktorların iş yoğunluğunu ve yorgunluklarını eğlence programı ile attığını belirten Dal “Bizim buradaki amacımız, hekimlerimize güzel vakit geçirmelerini sağlamak. Hastanemizde görev yapan hekimlerimiz ve aileleri eğlence programından oldukça keyif aldı. Biz de bundan dolayı mutlu olduk” dedi. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA