YENİ YERLER

ÖZEL HİSSETTİREN MEKAN: MOON CAFE VE RESTAURANT

Bu hafta Yeni Yerler-Yeni Mekânlar köşemiz için lezzet dolu bir mekâna gidiyoruz.

ÖZEL HİSSETTİREN MEKAN: MOON CAFE VE RESTAURANT
25-12-2019 19:51

 

Pınarbaşı Mahallesi 2215 sokak Wordmar arkasında hizmet veren Moon Cafe ve Restaurant’ın konuğu oluyoruz. Moon’un İngilizcedeki karşılığının Ay olduğunu öğreniyoruz ilkin. Mekân Sahibi Fatma Güney ile birlikte başlıyoruz mekânı tanımaya.
AİLE SICAKLIĞINDA CAFE
Moon Cafe ve Restaurant’a adım attığınız anda aile ortamı sıcaklığını hissediyorsunuz. Her köşesi görsel bir şölene dönüştürülen mekânımıza kadın eli değdiği hemen belli oluyor. Geniş ve ferah alanında hizmet veren Moon Cafe, müşteri memnuniyeti ilkesini ön planda. Mekânımızda, dost ve arkadaşlarınızla kafa dinleyip yemek yiyebiliyor, çay veya kahvenizi yudumlayıp kaliteli zaman geçirebiliyorsunuz. Mekanın her tarafı cam olduğundan duvardan uzak, ferah bir ortam hazırlanmış. 
40 ÇEŞİT SERPME KAHVALTI


Moon Cafe, güne iyi başlamanız için 40 çeşit kahvaltı sunuyor sizlere. “Kahvaltımızda yok yok” diyen Fatma Hanım “Kahvaltı günün en önemli öğünüdür. Müşterilerimizi bu konuda memnun etmek için 40 çeşit kahvaltı menümüzü sunuyoruz. Kahvaltıda kızartma, börek çeşitleri, ev yapımı reçeller ve daha birçok kahvaltı çeşidini müşterilerimize sunuyoruz. Eskiden kahvaltı kültürü çok önemliydi. Biz de bu kültürü yeniden canlandırmak için kahvaltı süresini uzattık. Ailelerin rahat bir kahvaltı yapması için her şeyi düşündük. Güne zinde ve dinç başlamak istiyorsanız mutlaka kahvaltımızı yapmaya bekliyoruz” sözlerini ekliyor.
11 PERSONEL, HİZMETİNİZDE
275 metrekare alanda hizmet veren Moon’da, 11 personel çalışıyor. Tecrübeli ve güler yüzlü 11 personel, size kendinizi özel hissettirmek için adeta yarış içinde. Tecrübeli bir kadro ile her gün 08.00-00.00’a kadar hizmet veriliyor Moon’da.

FİYATLAR HER CEBE UYGUN

Moon Cafe ve Restaurant, zengin menüsü ve uygun fiyat tarifesiyle şaşırtıyor. Özenle hazırlanan soğuk-sıcak içecekler, tost, menemen, makarna, hamburger, pizza, salata çeşitleri, ve diğer fastfood yiyeceklerin fiyatı, piyasa ortalamasının altında. Moon’da ayrıca tatlı çeşitleri de var. Yiyecek ve içecekler, temiz bir ortamda hazırlanıyor, özel şekilde sunuluyor. Buraya gelenler kendilerini evlerindeymiş gibi hissediyor.

KİTAP OKUYARAK GÜNÜN YORGUNLUĞUNU ATABİLİRSİNİZ
Moon Cafe ve Restaurant’ta bulunan kitaplık bölümünden dilediğiniz kitabı alıp, mekanda çalan hafif müzik eşliğinde kitap okuyarak günün yorgunluğunu atabilirsiniz. Dilerseniz, kahve eşliğinde de kitabınızı okuyabilirsiniz. 


ÖZEL GÜNLERDE HİZMETİNİZDE
Doğum günleri, yıldönümleri, özel kutlama ve günlerde Moon Cafe ve Restaurant, daha da şık ve gösterişli hale geliyor. İsteğinize göre bu mekânda yenilikler yaptırıp, kendi zevkinize göre süsleyebiliyorsunuz. Randevu ve sipariş için 0532 219 74 49 numaralı hattan ulaşabileceğiniz mekânda Batman Sonsöz'e özel indirimlerin uygulandığını unutmayın.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA