GÜNDEM

“PARALEL SÖYLEMLERİ GÜNDEMİ DEĞİŞTİRME ÇABASIDIR”

“PARALEL SÖYLEMLERİ GÜNDEMİ DEĞİŞTİRME ÇABASIDIR”

“PARALEL SÖYLEMLERİ GÜNDEMİ DEĞİŞTİRME ÇABASIDIR”
24-12-2014 19:26

Cumhuriyet Halk Partisi Batman İl Başkanı Adanan Yaşar, gündeme ilişkin açıklamalarda bulunarak, AK Parti Hükümetini eleştirdi.

Yaşar, gazetecilere yaptığı açıklamalarda gündeme ilişkin konuları yakından takip ettiğini belirterek,  AK Parti’nin paralel yapı söylemleri ile gündemi ve yolsuzlukları kapatmak için çaba sarf ettiğini kaydetti. 17 Aralıktan sonra vatandaşların her şeyi gördüğünü ve artık olup bitenlerin farkında olduğunu belirten Yaşar “Hırsızlık ve yolsuzluk almış başını gidiyor. AKP bu sorunu paralel yapı söylemleri gündeme getirerek yaptıklarını unutturmaya çalışıyor. Ama biz her şeyi biliyoruz. Bakan çocukları ve onların yandaşları bu ülkenin parasını nasıl çaldığını herkes gördü. Bu milletin hakkı elbet sorulacaktır. O zaman hukuk karşısında hesap verecekler” dedi.

HIRSIZLIK YAPANLAR DIŞARIDA, HIRSIZLARI YAKALAYANLAR CEZAEVİNDE

Bakan çocukları ve vatan çocukları arasında bir mücadelenin olduğuna dikkati çeken Yaşar “Bu hükümet milletin parasını çaldı. Halkın parası ile halkı uyuttu. Bugün Batman’da binlerce insan yoksulluk çekiyor. Batman sokaklarını gezelim bakalım ekmeğe muhtaç kaç tane aile var? Bunları kimse görmüyor görmek istemiyor. Bakın işsizlik oranları her gün artıyor ve insanlar ne yapacağını bilmiyor. Bir toplumda maddi sıkıntılar oldu mu başka sıkıntılar da olur. Aile arasında huzursuzluk olur. Milletti kömürle uyutuyorlar. Verdikleri birkaç torba kömürle halkı uyutup insanların sırtından geçiniyorlar” dedi.

SEÇİMLERE TEK PARTİ OLARAK GİRECEĞİZ

Cumhuriyet Halk Partisi olarak seçimlere tek parti olarak gireceklerini belirten Yaşar, kesinlikle iktidar parti olacaklarını aktardı. CHP’nin her zaman vatandaşların yanında olduğunu ve haksızlıkları kabul etmediğini dile getiren Yaşar “Biz kendimize güveniyoruz. Önümüzdeki seçimde de var gücümüzle çalışıp buradan milletvekili çıkaracağız. Biz seçimler için ekibimiz kurduk ve seçimlere hazırız. Bunu herkes iyi bilsin biz vatandaşın yanındayız” ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA