SPOR

Petrol, 2’de 2 yapmak istiyor

TPAO Batman Petrolspor Basın Sözcüsü Cemal Kaya, Amasyaspor FK müsabakasının ardından açıklamalarda bulundu. Kaya, geri kalan son iki lig maçını da kazanarak şampiyonluğa uzanan taraf olacaklarını söyledi.

Petrol, 2’de 2 yapmak istiyor
15-04-2024 16:04
15-04-2024 16:06
BATMAN

PETROLSPOR, LİDERLİĞİNİ KORUYOR

TFF 3 Lig 2. Grup’ta şampiyonluğa yürüyen TPAO Batman Petrolspor, kendisine en yakın takipçisi olan Elazığspor’a 2 puan farkla liderliğini sürdürüyor. Ligin bitimine son iki hafta kala zirvede kıran kırana mücadele sürerken kırmızı-beyazlı temsilcimiz ise önce kendi evinde Pazarspor ile karşılaşacak, ardından Turgutluspor’a konuk olup ligi tamamlayacak. Son iki maçı da kazanarak şampiyonluğa uzanan taraf olmak isteyen TPAO Batman Petrolspor, Amasyaspor FK müsabakası sonrası bir günlük izinin ardından testlerde çalışmalarına başladı.

PETROL KENDİ GÖBEK BAĞINI KENDİ KESECEK

Ligin bitimine son iki hafta kala TPAO Batman Petrolspor, 54 puanla liderliğini sürdürürken en yakın takipçisi Elazığspor 52 puan 2’inci, Karşıyaka ise 51 puanla ligde 3’üncü sırada yer alıyor. Kıran kırana geçen zirve yarışında kırmızı-beyazlı temsilcimiz geri kalan son iki maçını da kazanarak rakiplerinin puan kabını beklemek istemiyor.

SON İKİ MAÇ FİNAL HAVASINDA GEÇECEK

Amasyaspor FK müsabakasının ardından açıklamalarda bulunan TPAO Batman Petrolspor Basın Sözcüsü Cemal Kaya, şampiyonluk yolunda geri kalan son iki maça final havasında hazırlandıklarını belirterek “ligin bitimine son iki hafta kala zirvede kıran kırana gecen mücadeleler yaşanıyor. Bize en yakın takipçimize iki puan farkla liderliğimizi sürdürüyoruz. Gelecek hafta kendi sahamızda Pazarspor’u ağırlayacağız. Ardından deplasmanda Turgutluspor’a konuk olacağız. Bu iki maçı da kazanarak şampiyonluğa uzanan taraf olacağız. Teknik ekibiz ve futbolcularımız bu yönde çalışmalarını sürdürüyor. Gelecek hafta kendi sahamızda konuk edeceğimiz Pazarspor müsabakasına bütün Batmanlıları davet ediyoruz” dedi. (Necdet Çakır)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Fatih alpnar 2 hafta önce
Sen nasıl sözcüsü, bu hikaleri bırak süper lige çıkacakmı onu söyle
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA