GÜNDEM

“KALDIRIM İŞGALLERİNE İZİN VERMEYECEĞİZ”

“KALDIRIM İŞGALLERİNE İZİN VERMEYECEĞİZ”

“KALDIRIM İŞGALLERİNE İZİN VERMEYECEĞİZ”
03-08-2014 19:00

Belediye Eşbaşkanları Sabri Özdemir ve Gülistan Akel, kaldırım işgallerinin son bulması amacıyla Esnaf Sanatkârlar ve Odalar Birliği Başkanı Talat Kara, Esnaf Sanatkârlar Odası Başkanı Salih Kaplan ve Kahveciler Odası Başkanı Nazım Temel ile bir araya geldi.  Toplantıya Eşbaşkan Yardımcıları Nasır Taş ve M. Ali Nasıroğulu ile belediye meclis üyeleri de katıldı.

ARTIK BEKLEME LÜKSÜMÜZ YOK

Ramazan ay’ı nedeniyle kaldırım işgallerine müdahale etmediklerini belirten Eşbaşkanlar Özdemir ve Akel “Bu kent, birinci ve ikinci etap dahil olmak üzere her yerde işgal edilmiş durumda. İnsanların yaşadığı ekonomik sıkıntılar nedeniyle bu alanda daha önceden aldığımız kararları pek hayata geçiremedik. Fakat gelinen aşamada yaşanan kaldırım işgallerinin kent yaşamını artık zorlayacak düzeye varması bizim harekete geçmemizi gerektiriyor” dedi.

SORUMLULUĞUMUZDA OLAN ALANLARI KORUYACAĞIZ

Özdemir ve Akel açıklamalarının devamında “Halk adına bu düzeni sağlamak zorundayız. Kaldırım işgali bir hak ihlalidir. İlgili birimlerimiz elbet müdahale edecektir. Zabıta Müdürlüğümüz gerekli denetimlerini sürdürecektir. Önümüzdeki süreçte yürüteceğimiz çalışmalarla bu sorunun üstesinden geleceğiz” ifadelerine yer verdi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA