SPOR

Petrol Store Peron Spor Mağazası kabuğuna sığmıyor

Batman'da spor mağazası olarak faaliyete başlayan Peron Spor Baskı ve Forma Atölyesi, her geçen gün yeniliklere imza atıp gelişerek büyüyor.

Petrol Store Peron Spor Mağazası kabuğuna sığmıyor
04-05-2024 08:47
03-05-2024 14:48

Mağaza, son teknolojik makinelerle el değmeden ürettiği ürünleri dünya pazarına  ihraç ediyor.  Batman firması Petrol Store Peron Spor Mağazası yeni açtığı 600 metrekarelik alandaki üretim tesisinde günlük 500 adet forma ve 500 adet tişört üretimi yapıyor. Mağaza, kapasiteyi arttırıp hem istihdam sağlamayı hem tüm futbol severlerin forma ihtiyacını gidermeyi hedefliyor.

GÜNLÜK ÜRETİM 500’DEN 1000’E ÇIKACAK

Gazetemize Mağazası Sahibi Murat Çetin “iki yıl önce 1.Cadde’de mağazamızı açtık. Mağazamızda her türlü spor ürünlerini satıyoruz. Marka olma yolunda kararlılıkla ilerliyoruz. Ürünlerimizi üretip yurtiçi ve yurtdışına pazarlıyoruz. Yeni gelen makinalarla kapasiteyi iki katına çıkarıp hem üretimi hem de istihdamı arttırmayı hedefliyoruz” dedi.

15 PERSONEL İSTİHDAM EDİLİYOR

Çetin “Üretimi yaptığımız ürünler el değmeden yapılmaktadır. Forma ve tişört çeşitlerimizi Türkiye’nin birçok noktasına, ayrıca Irak, Almanya, Fransa ve İngiltere’ye de gönderiyoruz” dedi. (Bayram Ayhan)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
veli 2 hafta önce
birde orijinal forma satılsa, takımada katkı olsa iyi olur...
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA