SPOR

PETROLSPOR, BUGÜN TOPLANIYOR

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında 3. defa kamp yapacak olan Petrolspor, bugün Erzurum’da toplanacak.

PETROLSPOR, BUGÜN TOPLANIYOR
07-08-2018 21:09

15 Temmuz’da Batman’da çalışmalara başlayan Kırmızı-Beyazlı Ekibimiz, Batman’da yaptığı 6 günlük çalışmalardan sonra 22 Temmuz’da Erzurum’da 2. etap kamp çalışması yaptı. 12 gün süren 2. etap kamp çalışmasını 5 Ağustosta ara veren ekip, 3 günlük iznin ardından bugün Erzurum’da toplanıp, 3. dönem kamp çalışması yapacak.

HAZIRLIK MAÇLARI YAPACAK

3. hazırlık döneminde hazırlık maçlarına önem verecek olan Petrolspor, 10 Ağustos tarihinde Samsunspor ile ilk hazırlık maçını yapacak. 13 Ağustos’ta 1461 Trabzonspor ile yapacak olan Kırmızı-Beyazlı Ekibin, 16 ve 19 Ağustos tarihinde 2 hazırlık maçı daha yapacağı bildirildi.

HAZIRLIK MAÇLARININ ÖNEMİ

Hazırlık maçlarına önem vereceklerini belirten Petrolspor Teknik Direktörü Mehmet Ak, 3. dönem kamp dönemi başında yaptığı açıklamada “Batman ve Erzurum’daki kamplarımızda, takımın uyum sorununu aştık. Kamp dönemi içerisinde ağır idman yapmamıza ve güç depolamamıza rağmen sakatlıklar yaşanmaması, ne kadar doğru bir sistem ile çalıştığımız gösterdi. Yapacağımız hazırlık maçlarında saha içindeki eksikliklerimizi tespit edip, giderme noktasında çalışmalar yapacağız. Kondisyon olarak takım istediğim seviyededir. 3. kamp döneminde taktik ve teknik açıdan çalışmalarımıza ağırlık vereceğiz” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA