SPOR

Petrolspor’da bomba transferler

Bolu Gerede’de 2. kamp dönemi geçiren TPAO Batman Petrolspor, Forvet Tunç, Murat Behram, sol bek Gökhan Meral, orta saha Hüseyin Seyhan ve kaleci Yusuf Balcıoğlu ile prensipte anlaştı.

Petrolspor’da bomba transferler
14-08-2023 14:50
14-08-2023 15:18

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta şampiyonluk mücadelesi verecek olan Petrolspor, 4 oyuncuyu daha kadrosuna kattı. Kadrosunu güçlendirmeye çalışan TPAO Batman Petrolspor, Teknik Direktör M. Reşit Akçay nezaretinde kamp çalışmalarını sürdürüyor. Yeni bir takım oluşturduklarını belirten Petrolspor Yönetimi, uyum sorununu aşmak için kamp süresini 3 gün uzattıklarını, 20 Ağustosta 2. etap kampı bitireceklerini ve 3 günlük iznin ardından Batmanda çalışmalara devam edeceklerin söyledi.

KADROMUZ GÜÇLENDİ

Yeni transferlerle prensipte anlaşma sağlandığını belirten Petrolspor Yöneticileri “Her mevkiye alternatif kadro kurduk. Kamp dönemi sonunda teknik heyetin vereceği rapor doğrultusunda hareket edeceğiz” dedi.

MARDİN İLE YENİŞEMEDİ

Bolu Gerede’de 2. etap kamp çalışmalarını sürdüren Petrolspor 4. hazırlık maçını  Mardinspor ile yaptı. Mardinspor ile yapılan hazırlık maçı 1-1 sonuçlanırken, Petrolspor’un golünü Aykut Çift attı. Hazırlık karşılaşmasını TPAO Genel Müdürü Melihhan Bilgin, TPAO Kulüp Başkanı Mustafa Demir ve çok sayıda sporsever izledi. (Bayram Ayhan)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA