SPOR

Petrolspor’da kamp sona erdi

3 Lig 2. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz TPAO Batman Petrolspor, 2. kamp programını da tamamladı.  Kamp programı sonrası Batman’a dönecek olan temsilcimiz lig müsabakalarına kendi tesislerinde hazırlanacak.

Petrolspor’da kamp sona erdi
20-08-2023 12:38
20-08-2023 12:41
BATMAN

Teknik direktör Mustafa Reşit Akçay önderliğinde İlk kamp programını Anakara Kızılcahamam’da geçiren Kırmızı-Beyazlı temsilcimiz, 2. Kamp programını da Bolu Gerede’de tamamladı. İki kamp programında yeni sezona hazırlanan Petrolspor, teknik hayat tarafından futbolcularla yoğun antrenmanlar ve taktiksel çalışmalar yapılarak takımın performansını geliştirmeyi amaçladı. Kamp programının ardından 24 Ağustos’ta Batman’a dönecek olan temsilcimiz, 25 Ağustos’ta kendi tesislerinde ilk idmanına çıkacak.

“BOLU KAMPI SPORCULARA BÜYÜK BİR KAZANIM SAĞLADI”

Kampı değerlendiren Basın sözcüsü Cemal Kaya “Petrolspor Bolu kampı, sadece fiziksel olarak değil, aynı zamanda zihinsel olarak da sporculara büyük bir kazanım sağladı. Kendilerini daha iyi tanıma ve sınırlarını zorlama fırsatı buldular. Kampın sonunda takımın enerjisinin yüksek olduğunu ve yeni sezon için hazır olduklarını gördük. Bolu kampı, Petrolspor takımının birlikte geçirdiği bu değerli zamanı yansıtan bir dönüm noktası oldu. Hem bireysel gelişimleri hem de takım ruhunu güçlendiren bu deneyim, gelecek müsabakalara daha da motive bir şekilde hazırlanmalarını sağladı. Takımımız kamp süresince Somaspor, Tanzanya temsilcisi Simba SC,  Mardin 1969 Spor ve 52 Ordu FK ile hazırlık maçları yaptı” dedi.

5 HAZIRLIK MAÇINDAN 1 GALİBİYET

Kamp dönemi boyunca 5 hazırlık maçına çıkan TPAO Batman Petrolspor, 3 mağlubiyet, 1 beraberlik ve 1 galibiyet aldı. 9 Eylül’de başlayacak lig maçlarında ilk haftayı bay geçecek olan temsilcimiz ligin 2. haftasında Velimeşespor deplasmanında ilk lig maçına çıkacak. (Necdet Çakır)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA