SPOR

Petrolspor gece maçlarına hazırlanıyor

2. lig Beyaz gurupta mücadele edecek olan Petrolspor ligin ilk maçını deplasmanda Somaspor ile yapacak.

Petrolspor gece maçlarına hazırlanıyor
19-08-2022 11:20
19-08-2022 11:21
BATMAN

Önümüzdeki hafta deplasmanda karşılaşacağı Somaspor maçı hazırlıklarına TPAO tesislerinde hazırlanan Petrolspor, ligin ilk 8 maçını gece oynayacağı için maç provalarını şehir stadında gece yapacak.

2 TAKVİYE YAPILACAK

Sonsöz web TV programına katılan Petrolspor teknik direktörü Ahmet Yavuz, yapılan transferleri değerlendirirken, eksik mevkilere 2 oyuncu daha takviye yapılacağını açıkladı.

Teknik patron Yavuz, “takımın yüzde 80 yeniden oluştu. Yetenekli ve genç bir ekip kurduk. Tek hedefimiz sahada çok koşup, çok mücadele etmektir. Yeni takım olmamıza rağmen futbolcular çabuk kaynaştı. Buda bizim işimizi kolaylaştırdı. 1. Ve 2. Bölgelerde sorunumuz kalmadı. 3. Bölgeye 2 oyuncu daha alıp, transfer dosyamızı kapatacağız.” Dedi.

GECE MAÇI OYNANACAK

2. lig temsilcimiz Petrolspor ligin ilk 8 maçını gece maçı oynayacağından dolayı çift kale idmanlarını şehir stadında gece yapacak. Takımın tecrübeli futbolculardan oluştuğunu belirten Teknik patron Yavuz, “Takımımız gece maçlarına uyum sağlayabilmesi için çalışmalarımızı bu yönde yapacağız. Futbolcularım bu atnasföre çabuk uyum sağlar ve işimiz daha da kolaylaşır.” İfadelerini kullandı.

LİGE İYİ BAŞLAMAK HEDEFİMİZ

2. ligde tecrübeli takımlar ile mücadele edeceklerini belirten Yavuz, “Batman bir şehir takımı futbolcularım bunun bilincinde. Sahada iyi mücadele edip, Soma deplasmanından 3 puanla dönmeyi hedefliyoruz. Lige iyi başlangıç yapıp, iyi başlamak istiyoruz. Bunuda başaracak güçteyiz.” Dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA