SPOR

Petrolspor için 3 teklif

Batman Valisi Hulusi Şahin Başkanlığında 2022 yılı 3. Lig Şampiyonu Batman Petrolspor'un yeni yönetimini oluşturmak ve geleceğini görüşmek için toplantı yapıldı.

Petrolspor için 3 teklif
11-05-2022 19:05
12-05-2022 14:20
BATMAN

BAŞARI GRAFİĞİNİN DEVAM ETMESİ ÖNEMLİ

Valilikte yapılan toplantıda konuşan Vali Şahin “Takımın ikinci ligde kalıcı olması ve daha yukarıyı hedeflemesi hepimizin en büyük isteği. Bunun için sağlam bir yönetim yapısı kurulması gerektiği konusunda da hepimiz hem fikiriz. Batman Petrolspor’a gönül veren ve Batman’ın ileri gelenleri olarak Petrolspor’la ilgili söyleyecek sözü olan herkesi buraya davet ettik. Güçlü bir yönetim oluşturulması gerekiyor. Ekonomik olarak sürdürülebilir bir yapı kurulmalı. 2022 ve 2023 sezonuna güçlü bir yapıyla girilmeli ve bu hemen yapılmalı. Mümkünse bugün yeni yönetimi oluşturulup hemen de bu yönetimin kendi transfer komitesini oluşturup, kaynaklarını belirleyip harekete geçmesi lazım” dedi

“KULÜBÜN YÜZDE 100’ÜNE TALİBİM”

Toplantıda söz alan İş İnsanı Esat Ekremoğlu “Petrolspor’un hisselerinin satışı ile ilgili olarak ben yüzde yüz hissesine talibim. 10 milyon lirayı Petrolspor’un kasasına koymayı taahhüt ediyorum ve geri kalan 10 milyon lirayı da taksitli bir şekilde kulübün ihtiyaçlarını görecek şekilde yüzde yüz hissesini talibim” dedi.

“EN AZ 15–20 ÜYEMİZLE 500 BİN LİRA VEREREK YÖNETİME TALİBİZ’’

 Petrolspor için ikinci bir teklifte bulunan iş insanı Yalçın Güneştekin ise “Valiliğin Petrolspor Başkanı Abdulvahap Akbaş Başkanlığında hisse devri olmaksızın kurul üyelerinin her birinin, en az 15–20 kişinin, vereceği 500 bin lira ile yönetime talip olacaklarını ve böyle bir teklifle geleceğiz.” dedi.

ÜÇÜNCÜ TEKLİF, ORTAKLI BİR YÖNETİM

Üçüncü teklifte, Petrolspor’a ortaklı yönetim oluşturulması için görüş alışverişi yapıldı. Oluşuma dahil olacak kişilerin, hisse alarak yönetimde söz sahibi olabileceği yönünde görüş alışverişi yapıldı. Petrolspor Yönetimi’nin, 17 Mayıs 2022 saat 17.30’da kamuoyuna açıklanması bekleniyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA