SPOR

Petrolspor Kampına sürpriz ziyaret

Batman Petrolspor Kulübü Başkanı Abdulvahap Akbaş ile yeni yöneticiler Yunus Öndaş, Cahit Tok ve Yunus Emre Toprak’tan oluşan heyet, Afyonkarahisar’da kırmızı-beyazlı takımın kampını izledi.

Petrolspor Kampına sürpriz ziyaret
09-08-2022 12:50
09-08-2022 12:53
BATMAN

İKİNCİ TOPLANTI BATMAN’DA…

Heyet, yeni sezon hazırlık çalışmaları için kampta olan Batman Petrolspor Futbolcularını ziyaret etti. Batman Petrolspor’un 2-1 galibiyetiyle sonuçlanan Belediye Kütahyaspor karşılaşmasını tribünden takip eden heyet, akşam yemeğinde teknik heyet ve futbolcularla bir araya geldi. Başkan Akbaş, yeni ve dinamik yöneticilerini sporcularına tanıtırken, Yalçın Güneştekin ve Bayram Demirhan’ın katılımı ile Batman’da düzenleyecekleri toplantıda ise yol haritası belirleyeceklerini söyledi.

BAŞKAN AKBAŞ GİDİŞATTAN MEMNUN

Kulüp Başkanı A.Vahap Akbaş, Belediye Kütahyaspor ile oynanan hazırlık maçında oyuncuların performanslarından memnun olduğunu belirtirken, birkaç oyuncu takviyesiyle takımın daha da iyi seviyelere geleceğini dile getirdi. Hem sportif direktöre hem teknik direktör Ahmet Yavuz’a çok güvendiğini belirten Akbaş, takımın gidişatından memnun olduğunu ifade etti.

YENİ YÖNETİCİLER TAKIMIN HAZIRLIK MAÇINI TAKİP ETTİ

Takımın hazırlık maçında tribündeki yerlerini alan yeni yöneticilerin takımla uyum sağlaması gözlerden kaçmadı. Genç Yöneticiler, teknik direktör Ahmet Yavuz ve takım oyuncularına güvendiklerini belirtirken, yeni sezon için başarı dileklerinde bulundu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA