SPOR

PETROLSPOR, KAYBETTİĞİ PUANLARA YANIYOR!...

PETROLSPOR, KAYBETTİĞİ PUANLARA YANIYOR!...

PETROLSPOR, KAYBETTİĞİ PUANLARA YANIYOR!...
17-11-2014 19:38

Spor Toto 3. Lig takımlarından Petrolspor, Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde misafir ettiği grup lideri darıca Gençlerbirliğispor karşılaşmasında hesapta olmayan çok önemli 2 puan kaybetti.

Petrolspor As başkanı İlhan Erken, Darıca karşılaşmasında ilk yarıda iyi oynadıklarını rakibe pozisyon vermeden kendilerinin buldukları pozisyonları boşa harcadıklarını söyledi.

Petrolspor’un kendi sahasında puan kaybetmesinin açıklaması olmayacağını belirten As başkan İlhan Erken, "Maça iyi başladık. 90 dakika boyunca rakibe pozisyon vermedik. Grup lideri olmalarına rağmen kapalı defans oynadılar. Futbolcularımız ilk yarıda iki pozisyon yakaladı, değerlendiremedik ve il yarı 0-0 sona erdi" dedi.

YENMİYECEK GOLÜ YEDİK

Karşılaşmanın 2. yarısında baskılı oyun sonucunu aldıklarını belirten İlhan Erken, “Kazandığımız penaltıyı gole çevirip, rahat nefes aldık. Ama rakibin üzerine yüklendikleri anda beklemedikleri bir golü kalelerinde gördük. Kalecimiz yenmeyecek golü yedi.  Bu bizim bütün hesaplarımızı alt üst etti. Çok önemli 2 puan kaybettik. Beraberlik bizim işimize yaramadı. Ama lider Darıcaspor’un çok işine yaradı. Sağlık olsun futbol her sonuca açık. Biz Darıca maçını unuttuk. Hafta sonu yine kendi sahamızda oynayacağımız Gaziosmanpaşa maçı hazırlıklarına başladık. Bu maçtan 3 puanla almayı hedefliyoruz" diye konuştu. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA