SPOR

Petrolspor kazanmasını bildi 1-0

Petrolspor kazanmasını bildi 1-0

Petrolspor kazanmasını bildi 1-0
23-09-2023 22:25
23-09-2023 22:26

Petrolspor kazanmasını bildi 1-0

Petrolspor : 1 Silifkespor : 0

HAKAMLER: Kemal Ögen*** Mustafa Güçer*** Mehmet Büyükyılmaz***  

TPAO BATMAN PETROLSPOR : Yusuf Balcıoğlu*** Hamza Özdemir*** Muhammet Aran** Gökhan Meral** Oktay Gürdal** Mustafa Seyhan**(Dk. 68 Mustafa inan*) Nurettin Çağlar** (Dk. 90 Ökkeş Karaoğlu**) Akın Akman*** (Dk. 90 Bedran Ekin**) Halil Yılmaz** (Dk. 68 Eren Karadağ*) Aykut Çift**(Dk. 76 Muzaffer Kocaer**)  Tunç Murat Behram**  

 SİLİFKE BELEDİYESPOR : Rasim Mutlu*** Cenk Özbey** Tolga Uran** Erhan Şengül** Ahmet Karaman** Ali Helvacı** Furkan Şamil Çetin** Selahattin Öztürk** Halil Akhan** Ali Deniz Kurt** İbrahim Halil Şimşek**   

GOL : Dk. 63 Halil Yılmaz 

Bu sezon ilk defa seyircisi karşısına çıkan Petrolspor, Silifkespor’u 63. Dakikada Halil Yılmaz’ın attığı golle 1-0 mağlup etti.

Gece maçını özleyen taraftarlar saatler öncesinde türbinde yerlerini almışlardı. Yarasalar ve Vikingler taraftar grupları 90 dakika boyunca hiç susmayıp takımlarına destek verdiler. Karşılaşmaya Silifke Belediyespor başladı. Oyuna baskılı başlayan Petrolspor rakibin gözünü korkutmak için tüm hatları ile silifkespor kalesine yüklendi. 12. Dakikada Nurettin Çağlar ve Aykut çift mutlak golden faydalanamazken rakip Silifkespor kapanarak Petrolspor’a pozisyon vermemeye çalıştı. Karşılaşmanın ilk yarısında her iki takımda oyunu orta alana yığıp, cılız ataklar geliştirdi ve devre 0-0 neticelendi.

HARAKETLİ 2. YARI

Petrolspor mutlak 3 puan için baskılı oyununu sürdürürken, Silifkespor temkinli oyunundan hiç kopmadan kontratakla Petrolspor kalesine gelmeye çalıştı. 62. Dakikada Nurettin Çağlar rakipten kaptığı topu Halil’in önüne bıraktı. Halil Yılmaz gereğini yapıp topu filelerle buluşturdu. 1-0. Golden sonra oyuncu değişikliğine giden Petrolspor teknik heyeti son dakikalar da geriye yaslanıp, rakibin atakları kesmeye çalıştı. Alan dakikalarda başka önemli pozisyon olmazken, karşılaşma Petrolspor’un 1-0 üstünlüğü ile neticelendi. Puanın 4’e çıkaran Petrolspor bu hafta deplasmanda Elazığspor ile karşılaşacak. (Bayram Ayhan)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA