SPOR

Petrolspor Tarsus deplasmanında

Ligde kalma mücadelesi veren Petrolspor Pazar günü deplasmanda Tarsus İdmanyurduspor ile karşılaşacak.

Petrolspor Tarsus deplasmanında
31-03-2023 18:00
31-03-2023 14:17

Çarşamba günü kendi sahasında Ankaraspor’a 4-2 mağlup olan Petrolspor küme düşme hattına yerleşti. Tarsus İdmanyurdu, Sivas Belediyespor ve Bayburtspor’un küme düşmesi kesinleşmişken, küme düşecek 4 takım İnegölspor, Bursaspor veya Petrolspor olacak. ligin 29. Haftasında deplasmanda Tarsus İdmanyurdu ili karşılaşacak olan Petrolspor hazırlıklarını tamamlayıp, cumartesi günü sabah saatlerinde karayolu ile Tarsusa gidecek.

KRİTİK HAFTALARA GİRİLDİ

Tarsus maçının hazırlıklarını TPAO idman sahasında yapan Petrolspor Tarsus maçında galip gelmek istiyor. Teknik Direktör Nihat Balan gözetiminde Perşembe ve Cuma günü yaptıkları idmanlarda futbolcuların bir hayli istekli ve hırslı oldukları gözlendi. Teknik patron Nihat Balan idmanlarda futbolcularını sık sık uyararak telafisi olmayan haftalara girdiklerini ve puan kaybetme kredilerinin kalmadığını belirtti. Kritik haftalarda az puan kaybı yaşayarak ligde kalmayı başaracaklarını dile getirdi.

TARAFTARLAR TARSUSTA

Petrolsporun ligde kalması için kalan tüm maçlarda geçmişe bakmadan desteklerini sunacaklarını dile getiren Petrolspor taraftarları, “Ligde kalan tüm maçlarımızda takımımızı sonuna kadar destekleyeceğiz. Biz taraftarlar olarak Düşmeyeceğimize inanıyoruz. Çünkü kaliteli ve karakterli futbolculardan oluşan bir takımımız var. Teknik heyetimize de güveniyoruz. Bu futbolcular güvenimizi boşa çıkarmayacakladır. “şeklinde konuştular.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA