SPOR

PETROLSPOR’UN HAZIRLIK MAÇLARI PROGRAMI BELLİ OLDU

Petrolspor, Samsunspor, Karagümrükspor, 1461 Trabzonspor ve Tokatspor ile hazırlık maçı yapacak.

PETROLSPOR’UN HAZIRLIK MAÇLARI PROGRAMI BELLİ OLDU
08-08-2018 22:58

Erzurum’da 3. etap kamp çalışmalarına dün başlayan Petrolspor’un yeni sezon öncesi oynayacağı hazırlık maçlarının programı belli oldu.

Petrolspor Kulüp As Başkanı ve Basın sözcüsü Fatih Ceylan’ın yaptığı açıklamaya göre yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Kırmızı-Beyazlı takım, kamp dönemi içerisinde toplam 4 hazırlık maçı oynayacak.

Fatih Ceylan’ın yaptığı açıklamaya göre, Petrolspor, 10 Ağustos tarihinde Samsunspor ile 12 Ağustos tarihinde Karagümrükspor ile, 16 Ağustos tarihinde 1461 Trabzonspor ile ve son hazırlık maçını da 19 Ağustos tarihinde Tokatspor ile yapacak.

‘HAZIRLIK MAÇLARINI ÖNEMSİYORUZ’

Hazırlık maçlarına önem verdiklerini belirten Basın sözcüsü Fatih Ceylan, “yapılacak hazırlık maçlarında sonuçtan ziyade ortaya konulan mücadeleye önem vereceğiz. Hazırlık maçları lig maçlarının göstergesidir. Hazırlık maçlarında mevkiler arası koordineyi göreceğiz. Oynayacağımız hazırlık maçlarında Teknik ve taktik açısından eksikliklerimizi görüp, tedbirler alacağız. Amacımız lige hazır ve sorunsuz girmektir. Biz yönetim olarak futbolcularımıza ve teknik heyetimize güveniyoruz.” Açıklamalarında bulundu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA