SPOR

PETROLSPOR’UN İLK KARŞILAŞMASI

Petrolspor, galibiyet hedefi ile yarın 3.lig 3. grupta ilk maçına çıkıyor.

PETROLSPOR’UN İLK KARŞILAŞMASI
30-08-2019 20:29

 

Geçen sezon kendi seyirci önünde son maçını oynayan kırmızı-beyazlı ekip, 115 gün sonra yine kendi seyircisi önünden lig’im perdesini aralıyor.
Kamp döneminden sonra Batman’da lig hazırlıklarını sürdüren Petrolspor, lige iyi başlamak istiyor. Lige galibiyetle başlamak istediklerini belirten Teknik Direktör Orhan Kapucu “İyi bir hazırlık dönemi geçirdiğimizi düşünüyorum. İlk maçı seyircimizle bütünleşip sahadan 3 puanla ayrılmak istiyoruz. Bunu yapacak gücümüz de var. Tüm futbolseverleri maça davet ediyorum” dedi.
ERKEN’DEN TARAFTARA ÇAĞRI
Petrolspor Sportif Direktörü İlhan Erken “İlk maçımızda Tüm Batmanlıları yanımızda görmek istiyoruz. Seyirci yoksa biz sahada 1 kişi eksik oluyoruz. 12. adam gücünü yanımızda hissetmek istiyoruz. Batmanlı futbolseverler Pazar günü kimseye randevu vermesin herkesi 16.00’da stada bekliyoruz” dedi.
MAÇIN GELİRİ EMİNE BULUT’UN KIZINA BAĞIŞLANACAK
Petrolspor’un bilet fiyatları da açıklandı. Maç biletleri 5-10 TL olarak belirlendi. Petrolspor, Pazar Günü 1954 Kelkit Belediyespor karşısında oynanacağı ilk maçın bilet gelirini, kocası tarafından öldürülen Emine Bulut’un kızına bağışlayacak. Petrolspor Kulüp başkanı Ekrem Konaç “Pazar Günü 1954 Kelkit Belediyespor ile oynayacağımız ilk maçın tüm bilet gelirini, kocası tarafından öldürülen Emine Bulut'un biricik kızının geleceği için bağışlayacağız. Sahaya kadın cinayetlerini kınayan bir pankartla çıkmak için TFF’ye başvuru yaptık” dedi. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA