SPOR

Petrolspor’un kampı Cuma Günü bitiyor

* Sezon öncesi kamp çalışmalarını Afyonkarahisar’da yapan Petrolspor kampını Cuma Günü bitiriyor.

Petrolspor’un kampı Cuma Günü bitiyor
10-08-2022 15:42
10-08-2022 15:43
BATMAN

* Afyon Kampında 3 hazırlık maçı yapan kırmızı-Beyazlı Ekip, Perşembe Günü Balıkesirspor ile son hazırlık maçını yapacak.

2. lig temsilcimiz Batman Petrolspor, sezon öncesi Kamp çalışmalarını Cuma Günü sabah yapacağı ter idmanından sonra bitirecek. Kamp döneminde yaptığı 3 hazırlık maçında 1 beraberlik 2 galibiyet alan Petrolspor, son hazırlık maçını Balıkesirspor ile Perşembe Günü yapacak.

GİDEN FUTBOLCULAR VAR

Sezon öncesi transfer edilen ve Ayfonkarahisar Kampına katılan Anıl Gir, Ramazan ve İlyas Sarı takım ile ilişkilerini kesip, kamptan ayrıldılar. Petrolspor son olarak ta Ferdi Konak ile anlaşma yaptı. Ferdi Konak, Afyon Kampına katılmayıp çalışmalara Batman’da katılacak.

EKSİKLİKLER GİDERİLECEK

Afyonkarahisar kampını yönetim kurulu ile birlikte ziyaret eden Petrolspor kulübü başkanı Abdulvahap Akbaş, yaptığı açıklamada, “teknik heyetin verdiği rapor doğrultusunda takımdaki eksiklikleri gidermek için çalışmalarımız devam ediyor. Ligin ilk maçına kadar eksik mevkilere mutlak surette transferler yapılacak. Kimsenin şüphesi olmasın bu takım bu ligde çok işler başaracaktır.” Dedi.

TAKIM SALI GÜNÜ BATMAN’DA TOPLANACAK

2. etap kamp çalışmasını Cuma Günü yapacağı ter idmanından sonra tamamlayacak olan Petrolspor futbolculara verilecek 2 günlük izinden sonra Pazartesi günü Batman’da toplanacak ve ilk çalışmasını Salı günü TPAO tesislerinde yapacak. Ligin ilk maçına kadar çalışmalarını Batman’da sürdürecek olan Kırmızı-Beyazlı Ekip, Batman’da bir hazırlık maçı yapmayı planlıyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA