SPOR

Petrolspor’un siftahı yok

3. lig 2. Grupta mücadele edecek olan petrolspor, oynadığı 3 hazırlık maçında da mağlup oldu.

Petrolspor’un siftahı yok
06-08-2023 09:34
06-08-2023 09:35
BATMAN

Kızılcahaman kampında Somaspor’a ve Tanzanya’nın bir takımına farklı mağlup olan TPAO Batman  Petrolspor Bolu Gerede’deki kampta Iğdırspor’a 4-0 mağlup oldu. Yaptığı flaş transferlerle taraftarlarını umutlandıran Petrolspor sezon öncesi oynadığı 3 hazırlık maçında da mağlup oldu. Teknik direktör M. Reşit Akçay nezaretinde bolu Gerede’deki kampa güç depolayan kırmızı-beyazlı ekip güç depolamaya devam ederken, hazırlık maçlarında da  eksiklikleri tespit etmeye  çalışıyor. 

Basın sözcüsü Cemal Kaya hazırlık maçlarında sonucun önemli olmadığını belirtirken, “yep yeni bir takım kurduk oynadığımız hazırlık maçlarında takımdaki uyum sorununu çözmeye çalışıyoruz. Bizim için hazırlık maçlarında aldığımız sonuçtan ziyade ortaya konulan mücadele bizim için önemli. Teknik heyetimiz bu hazırlık maçlarında takımdaki eksiklikleri tespit ediyor. Verecekleri rapor doğrultusunda eksikliklerimizi gidereceğiz.” Şeklinde konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
İdris görük 9 ay önce
Bu hocanın başarısı ,takımlarda denenmiş olması takıma katkı anlamında ise yok ne oyuncuyu geliştirme,nede takıma bir sistem olarak katkı sağlayacak.yol yakın iken sezon başında teşekkür edip yollarsanız geç olmamış olur...
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA