SPOR

Petrolspor’un TPAO’ya devri için görüşmeler başladı

Batman Milletvekili Ziver Özdemir, 3 lig 1. Grupta Şampiyon olan Petrolspor’un geleceği için girişimlerde bulundu.

Petrolspor’un TPAO’ya devri için görüşmeler başladı
18-06-2022 16:53
18-06-2022 16:54

BAKANLIKTAN GELECEK CEVABI BEKLİYORUZ

Milletvekili Ziver Özdemir, kulübün tekrar TPAO’ya yeniden alınması için Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ile görüştüklerini belirtirken “İl Başkanı Akif Gür ve Kulüp Başkanı A.Vahap Akbaş ile Sayın Bakanımızı ziyaret ederek Petrolspor için görüşmelerde bulunduk. Sayın Bakanımıza 3 alternatifli önerilerde bulunduk. Bakanlıktan gelecek cevabı bekliyoruz” dedi.

ALTERNATİFLERİ GÖRÜŞTÜK

Yönelttiğimiz soru üzerine kulübün son durumu hakkında bilgi veren Kulüp Başkanı A.Vahap Akbaş “AK Parti Heyeti olarak Sayın Bakanımız ile görüşmelerde bulunduk. Kulübün geleceğini düşünerek alternatif görüşlerimizi bildirdik. Şu anda kulübümüzün 3 milyona yakın borcu var. Bu borçla birlikte transfer ve kamp giderleri için sayın valimize bilgi verdik. Sayın valimizin her şeyden haberi var. Biz de genel müdürlükten gelecek cevaba göre hareket edeceğiz” dedi.

TARAFTARLAR UMUTLANDI

Kulübün yeniden TPAO’ya devri konusunda görüş belirten bazı taraftarlar “Sayın vekilin ve kulüp başkanının girişimlerini taktir ile karşılıyoruz. İnşallah Bakan Bey olumlu cevap verir. Bu devri yapanlar Batman tarihine geçer” dedi.

BATMAN LOBİSİNE HAREKETLENMELİ

Sporseverler, Batman Lobisinin harekete geçmesini isterken “2. Lig zorlu bir lig iyi bir takım kurulmadığı takdirde kulüp, tekrar 3. Lige düşebilir. Cumhuriyetin 100 yılında takımı küme düşüren bir yönetim tarihe geçer. Başta sayın valimiz Ekrem Canalp, STK’lar, kanat önderleri ve Batman’ı düşünenlerin, Ziver Özdemir’in girişimlerine destek vermesini istiyoruz” açıklamasını yaptı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA