SPOR

PETROLSPOR’UN YENİ TEKNİK ADAMI BÜLENT DEMİRKANLI

Teknik Direktör Hakan Hayati Karaca'nın şok ayrılığından sonra apar topar teknik adam arayışına giren Petrolspor yönetimi sezonun ilk devresinde 2.Lig ekiplerinden Gümüşhanespor'u çalıştıran deneyimli teknik adam Bülent Demirkanlı ile anlaştı.

PETROLSPOR’UN YENİ TEKNİK ADAMI BÜLENT DEMİRKANLI
27-01-2021 13:25

 

ALT LİGLERİN YILMAZ VURAL'I 
Daha önce Kemerspor, Artvin Hopaspor, Araklıspor, Ünyespor, Ankara Demir, Kırıkhanspor, Diyarbekirspor,, Bayrampaşaspor, Denizli Sarayköy, Tepecikspor, İstanbulspor, Hekimoğlu Trabzon, Bayburt İl Özel İdare Gençlikspor, ve son olarak Gümüşhanespor takımlarında görev yapan 63 yaşında ki kurt teknik adamın son durağı Petrolspor oldu.

İKİ ŞAMPİYONLUK YAŞADI
Petrolspor ile anlaşan tecrübeli çalıştırıcı iki takımı şampiyonluğa taşıyarak adından oldukça söz ettirmişti. 2011-2012 sezonunda Bayrampaşaspor'u şampiyon yaparak 2.Lig'e çıkaran Demirkanlı son olarak 2018-2019 sezonundan Petrolspor'un da bulunduğu grupta doğduğu şehrin takımı Hekimoğlu Trabzon'u 2.Lig'e taşımayı başarmıştı.
14 sezonu bulan teknik direktörlük kariyerinde çalıştırdığı takımların başında 279 maça çıkan Bülent Demirkanlı 116 kez sahadan galibiyetle ayrılırken 72 beraberlik 91 kez de mağlubiyet alarak %42'lik galibiyet yüzdesi elde etmeyi başardı.
Kır saçlı teknik adam Petrolspor ile resmi sözleşmeyi imzaladığı takdirde Erbaaspor ile evimizde oynayacağımız ligin ikinci yarısında ki ilk maçta takımımızın başında yer alacak.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA