SPOR

PETROLSPOR'DA ÖZGÜR VURUR DÖNEMİ

Batman Petrolspor Yönetimi, takımın başına geçtiğimiz sezonun ilk devresini 3.Lig ekibi Darıca Gençlerbirliği'nin başında geçiren 44 yaşındaki genç teknik adam Özgür Vurur'u getirdi.

PETROLSPOR'DA ÖZGÜR VURUR DÖNEMİ
25-08-2020 13:44


PETROLSPOR'DA ÖZGÜR VURUR DÖNEMİ
Genç teknik adamın yardımcılığını Batman Futbol Camiasının yakından tanıdığı eski Petrolspor’ Golcü Önder Yılmaz yapacak. Kaleci Antrenörlüğünü ise Murat Onar yapacak.

BAŞARI SADECE PARAYLA GELMEZ
Başarının, inanmakla mümkün olduğunu belirten Teknik Direktör Vurur “Özellikle yukardan veya ligimizden çok para isteyen popüler oyuncuyu alırsak şampiyonluk yakın diye düşünen yöneticiler var. Mesela Gebzespor, bu yıl son 5 yılın en düşük bütçesiyle şampiyon oldu. Önemli olan takım olabilmek, sahada mücadele etmek bu liglerde. Başarıya ve kariyere aç oyuncuyu (genç veya yaşı ile tecrübe kazanmış) birbirine karma yapmak ve her bir oyuncuyu forma savaşına sokmakla başarıyı yakalayabilirsiniz. Yönetime düşen tek iş ise çok para harcamaktansa zamanında ödemeleri yapmak ve oyuncular arasındaki maddi-manevi dengeyi sağlamaktır” dedi.

KARİYERİ YÜKSELİŞTE
Gebzespor'a 5 yıl aradan sonra şampiyonluk yaşatarak önceki sezonların aksine büyük paralarla değil mütevazı bir bütçeyle 3.Lig'e çıkaran genç teknik adam son olarak geçtiğimiz sezonun ilk devresinde Darıca Gençlerbirliği'ni çalıştırmış 17 maçta 8 galibiyetle devreyi 6.sırada play-off potasında tutarak başarılı bir performans sergilemişti.
Teknik Direktörlük kariyerinde 92 maça çıkan genç teknik adam bu maçlardan 45 galibiyet elde ederken 24 beraberlik alıp sahadan 23 kez ise mağlup ayrılarak % 49 galibiyet yüzdesiyle başarılı bir grafik elde etmeyi başardı. 

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA