GÜNDEM

NASIROĞLU “ADAY DEĞİLİM”

NASIROĞLU “ADAY DEĞİLİM”

NASIROĞLU “ADAY DEĞİLİM”
18-02-2015 20:22

Eski BATSO Başkanı Osman Nasıroğlu, Haziran ayında yapılacak olan milletvekilliği genel seçimlerinde aday adayı olmadığını açıkladı.

Adının adaylar listesinde sıkça geçmesinden dolayı açıklama yapma gereği duyduğunu ifade eden Nasıroğlu “aday olacaklar listesinde adım sıkça geçtiği için açıklama yapma gereği duydum. En son aile büyüklerim olan amcalarım ve diğer aile fertlerimizin çoğunluğu milletvekilliğine adaylık ile ilgili ailemizden herhangi biri ile ilgili ortak bir kararlaşma sağlamadığından, bu süreçte siyasette aktif olarak yer almasının doğru bulmadıklarından siyasete bulaşmak istemediklerini belirtmişlerdir. Bu nedenle milletvekili aday adayı olmadığımı ve hiçbir aday adayını desteklemediğimin bilmesini istiyorum” dedi.

BATMAN’IN ÇIKARINI SAVUNMAYI GÖREV BİLİYORUM

Batman’ın çıkarını savunmayı görev bildiğini ifade eden Nasıroğlu “Ticaret ve Sanayi Odası yönetiminde ABİGEM’in kurulması, BATSO’nun akreditasyon sınıfına geçmesi, ulaştırma birimi kurulması, üyelerimiz ile iyi ilişkiler, Elektronik Arşiv ve ilimizde yapılan TOBB Eğitim Kompleksi v.b. gibi önemli projeler, hizmetler ve kazanımlar üyelerimiz ve Batman halkı tarafından çok iyi bilinmektedir. Batman ve Batmanlıların çıkarlarını her platform ve fırsatta korumayı bir görev biliyorum” ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA