GÜNDEM

“ÇÖZÜM SÜRECİNİN TEK SAHİBİ AK PARTİ’DİR”

Partisinin Gercüş'te düzenlediği toplantıda konuşan AK Parti İl Başkanı Diyaettin Uçar, çözüm sürecini çok önemli bir aşamaya getirdiklerini savundu.

“ÇÖZÜM SÜRECİNİN TEK SAHİBİ AK PARTİ’DİR”
09-08-2015 19:01

AK Parti Gercüş İlçe Danışma Kurulu Toplantısı’na İl Başkanı Diyaettin Uçar ve çok sayıda partili katıldı. Toplantıda konuşan Uçar “Geçen seçimde alınan oy oranı bizlere hezimet oluşturmuştur. Türkiye genelinde yüzde 41 oy almamıza rağmen bunu bir hezimet olarak görüyoruz. Oysaki HDP, 7 düvelin yardımıyla partisi yüzde onu geçince coşkulu kutlamalar yaptı. CHP oy kaybetmesi halinde bile bunu bir başarı olarak gördü” dedi.

ERDOĞAN’IN SÖZLERİ ÇARPITILDI

Seçim sürecinde HDP ve BDP’nin algı operasyonu oluşturmaya çalıştığını ileri süren İl Başkanı Uçar “Özelikle Cumhurbaşkanımız üzerinden Kobanê düştü düşecek algısı yürütüldü. Cumhurbaşkanımızın iyi niyetle söylediği bu kelime çarpıtılarak halka yansıtıldı. Çözüm sürecinin tek sahibi AK Parti ve yöneticileridir. Bugün eğer koalisyon hükümeti kurulamıyorsa bunun tek nedeni çözüm sürecidir. Çünkü AK Parti çözüm sürecinden vazgeçmeyen bir partidir. HDP ve BDP Güneydoğu’da yaptığı konuşmayı batıda yapamıyor. Kendilerini onlara şirin gösteriyorlar. Selahattin Demirtaş bizim Kandil’e söz geçirecek durumumuz yok diyor. Operasyonlar başladıktan sonra müzakere ile çözemeyeceğimiz bir şey yok diyor. İnsan ancak bu kadar kendisiyle çelişkileşir. Bir gün öncesinde kullandığı kelimeleri bir gün sonra inkâr ediyor” ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA