GÜNDEM

POLİS BUNA SESSİZ Mİ KALIYOR?

POLİS BUNA SESSİZ Mİ KALIYOR?

POLİS BUNA SESSİZ Mİ KALIYOR?
11-08-2014 19:30

Uyuşturucu bağımlılığının giderek arttığı Batmanda, boş inşat ve okul bahçelerinden sonra işlek cadde ve semtler de uyuşturucu bağımlılarının meskeni haline geldi.

Turgut Özal Bulvarı üzerinde bali çekerken görüntülenen bu genç, kentte uyuşturucu bağımlılığı sorununun hangi noktaya geldiğini bir kez daha gözler önüne serdi.  Endüstri Meslek Lisesi önündeki şelalenin yanındaki bankta oturan genç, elindeki torbayla bali çekerken görüntülendi. Kalabalığın arasında bali çekmekten çekinmeyen genç, kendisine yöneltilen meraklı bakışlar karşısında istifini bozmadı.

BATMANDA KORKUTAN MANZARA…

Sokakta bali çekerken görüntülenen genç, sosyal paylaşım sitelerinde de günün konusu oldu. Bu manzaraya tepki gösteren vatandaşlar, güvenlik yetkililerinin gerekli önlemleri almadığından yakındı. Uyuşturucu bağımlılığının önlenmesi için kurulan hazırlanan projelerin amacına ulaşmadığını söyleyen vatandaşlar “Batmanda bu manzarayı görmek istemiyoruz. Gençlerimiz, çocuklarımız uyuşturucunun batağında. Ve en önemlisi kentin polisi, valisi, başkanları ve vekilleri buna sessiz kalıyor. Bu gençleri uyuşturucunun batağından kurtarmak için sözde projeler, çalışmalar, toplantılar yapılıyor. Halen bu manzara ile karşılaşıyorsak demek ki bunların hiçbiri işe yaramamış” diyerek tepki gösterdiler.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA