SİYASET

RAKAMLAR, REKORA KOŞUYOR

31 Mart Seçimlerine 47 gün kaldı. Siyasi partilerin Belediye Başkan Adayları, yüzde 90 oranında netleşti. Bazı ilçe ve beldelerde partilerin adayları henüz belirsizliğini korurken en fazla merak, Belediye Meclis Üyeleri ve il genel meclis üyeleri listelerine yönelik oluştu.

RAKAMLAR, REKORA KOŞUYOR
11-02-2019 17:50

BELEDİYE VE İL GENEL MECLİS ÜYESİ ADAYLARI, MERAK EDİLİYOR

Siyasi partilerde Belediye Meclis Üyesi ve İl Genel Meclis Üyesi adaylık listeleri, henüz netleşmedi. Gözler, bu listelere çevrilmişken, muhtar adaylarındaki yarış da hız kazandı.

MUHTAR ADAYLARI, BAŞKAN ADAYI GİBİ ÇALIŞIYOR

Belediye Başkan Adayları gibi el broşürü bastırıp, afiş hazırlayan muhtar adayları, mahallelerinin sorunlarını çözüme kavuşturabilmek için yerel yönetimler gibi projeler hazırlıyor, kapı kapı gezerek seçmenden oy ve destek istiyor. Mahallelerde muhtar adayı sayısı, her geçen gün artıyor. Hemen hemen her mahallede 10’u aşkın muhtar adayı çıktı. Emekli TOKİ, Aydınlekevler, Kültür, Çamlıtepe, Gap, Bahçelievler gibi mahallelerde muhtar adaylarının yarışı, Genel Seçim havasını aratmıyor. Kadın muhtar adaylarının da bu yarışa katılması ile birlikte bu yarış, iyice kızıştı. Seçim gününe kadar muhtar adayı sayısı, rekor rakamlara ulaşacak gibi görünüyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA