SPOR

RAKİP SOMASPOR

Medicalpark Petrolspor, Pazar Günü kendi saha ve seyircisi önünde ligin güçlü ekiplerinden Somaspor’u konuk edecek. Maçın başlama saati 15.00.

RAKİP SOMASPOR
27-09-2019 17:40


Teknik Direktör Orhan Kapucu’nun istifası üzerine Petrolspor Yönetimi, Somaspor maçı için Sportif Direktör İlhan Erken’i görevlendirdi.
Hafta boyunca takımla antrenmanlara çıkan Erken, tüm taktiklerine Somaspor karşısında 3 puan üzerine kurduğunu belirtirken “Hafta boyunca takımla çalışmalarımızı yaptık. Biz de oyuncular da bu karşılaşmadan 3 puan alacağımıza inanıyoruz. Ligde şuna kadar kötü bir grafik çizdik. Artık toparlanmamız lazım. Rakibimiz 4 maçta 3 galibiyet aldı. Somaspor karşılaşması zor geçecek. Ama 3 puan almak için tüm kozlarımızı oynayacağız. Herkesi bu maçta takıma destek vermeye davet ediyorum. Moral açısından taraftar desteğine ihtiyatçımız var. Takım ve seyirci birleşince 3 puanı almak daha kolay olacak” dedi
HAKEM TRİOSU AÇIKLANDI
Medicalpark Batman Petrolspor-Somaspor karşılaşmasını İstanbul Bölgesi Hakemlerinden Mehmet Türkmen yönetecek. Yardımcılıklarını Önder Çalış ve Mücahid Adem Çelebi yapacak. Dördüncü Hakem ise Ufuk Demircioğlu olacak. 
MAÇ, TRT KURDİ’DE YAYINLANACAK
Pazar Günü saat 15.00’te Batman’da oynanacak olan Somaspor-Batman Petrolspor Maçı, TRT Kurdi’de canlı yayınlanacak.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA