EĞİTİM

Sağlık Bakanlığının sözleşmeli personel sınavı açıklandı

Sağlık Bakanlığının sözleşmeli pozisyonlarına yerleştirme sonuçları ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr adresinden açıklandı.

Sağlık Bakanlığının sözleşmeli personel sınavı açıklandı
28-08-2019 17:38


Adaylar, yerleÅŸtirme sonuçlarını T.C. Kimlik Numaraları ve ÅŸifreleri ile ÖSYM'nin internet sayfasından öÄŸrenebileceklerdir. YerleÅŸtirme sonuçları ile ilgili olarak adaylara ve kurumlara postayla herhangi bir belge gönderilmeyecektir. YerleÅŸme bilgileri ÖSYM tarafından ilgili kurumlara elektronik ortamda verilecektir. SözleÅŸmeli pozisyonlara yerleÅŸen adaylar atanmak üzere doÄŸrudan yerleÅŸtirildikleri kurumlara baÅŸvuracaklar, atanmak için hangi evrakın gerekli olduÄŸunu ve bu evrakın hangi tarihe kadar nereye teslim edilmesi gerektiÄŸini SaÄŸlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel MüdürlüÄŸünün internet sitesinden öÄŸreneceklerdir.

SONUÇLAR Ä°ÇÄ°N TIKLAYINIZ
ÖSYM tarafından yerleÅŸtirilen adaylar, baÅŸka bir sınav veya mülakat yapılmaksızın, yerleÅŸtirme yapılan sözleÅŸmeli pozisyonlara SaÄŸlık Bakanlığı tarafından doÄŸrudan atanacaklardır. YerleÅŸtirildikleri halde atama için öngörülen niteliklere sahip olmayan veya gerekli belgeleri süresi içinde yerleÅŸtirildiÄŸi kuruma teslim etmeyen adayların atamaları yapılmayacaktır.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA