YENİ YERLER

ABBATE, ERKEK GİYİMDE ZİRVE İSİM

Giyimine düşkün beyler için şık bir mağazayı tanıtıyoruz bugün.

ABBATE, ERKEK GİYİMDE ZİRVE İSİM
17-01-2016 19:29

Muhabirimiz Yusuf Kavak’ın önerisi üzerine Turgut Özal Bulvarı Öğretmen Evi karşısında hizmet veren ABBATE Giyim Mağazası’nı ziyaret ediyoruz. Mağaza Müdürü Elif Ertukuş tarafından güler yüzle karşılanıyoruz. Sohbetimize başlamadan evvel her zamanki gibi mağazayı didik didik edip gerekli incelemeleri yapıyoruz. Rafları tiril tiril kıyafetlerle dolu mağaza, 10 puan üzerinden 10 alıyor bizden. O halde mağazamızın tanıtımına başlayabiliriz…

ABBATE DÜNYA MARKASIDIR

ABBATE markasını tanımakla başlıyoruz işe. ABBATE’nin 1990’lı yıllarda Türkiye’de üretilmeye başlanan bir marka olduğunu belirtiyor Mağaza Müdürü Elif Hanım ve ekiyor “Türkiye’de gömlek firması olarak kısa sürede hem kalitesini hem de kendine özgü olan markasını üretip sundu. 2015 yılında da takım elbise, deri montlar, ayakkabı, pantolon kravat üretimine geçti”

1 AY ÖNCE BATMANLILARA KAPILARINI AÇTI

Erkek giyimde marka isim olan ABBATE, 1 ay önce açmış kapılarını müşterilerine. Hedeflerinin 7’den 70’e bütün Batmanlı erkekleri iyi giyindirmek olduğunu açıklayan Mağaza Elif Ertukuş“Mağazamız 2 katlı ve 240 metrekare alan üzerine kuruldu. Erkek giyim adına aradığınız her şeyi burada bulabilirsiniz. Amacımız giyimine düşkün bütün erkekleri, olabildiğince şık ve modern giydirmek” diyor.

GÜNEYDOĞU’DA TEK MAĞAZA BATMAN’DA

ABBATE, Türkiye’nin birçok şehrinde konuşlanmış, şubeler açmış. Güneydoğu’da ise sadece Batman’da şubelerinin bulunduğunu belirten Elif Hanım “Batman’da erkek giyimdeki eksikliği fark ettik. Bu yüzden ABBATE’yi Batman’a taşıdık. Güneydoğu’nun tek firması olarak hizmet vermekteyiz” bilgisini veriyor.

ÜRÜNLERİMİZ GARANTİLİDİR…

Ürünlerinin garantili olduklarını belirten Sayın Ertukuş “Mağazamızda bulunan tüm ürünler garantilidir. Üstelik ürünlerimizin tümü % 100 pamuktan oluşmaktadır. Bu yüzden garanti konusunda hiç sıkıntı çekmeden müşterilerimize bu fırsatı sunabiliyoruz. Böylelikle sadece satış sırasında değil, satış sonrasında da hizmetlerimiz oluyor” dedi.

4 PERSONELLE HİZMET VERİLİYOR

Mağazamızı ziyaret ettiğinizde güler yüzlü 4 personel tarafından karşılanacaksınız. Personellerimiz, aradığınız ürünü bulmanızda size yardımcı oluyor, en önemlisi iyi giyinmeniz için elinden gelen bütün çabayı gösteriyor. Mağaza İşletmecisi Elif Ertukuş da bu konuya dikkat çekerek “Konuklarımız ürün alsalar da almasalar da amacımız onları buradan memnun bir şekilde uğurlamaktır. Mağazamızda çalışan personeller, bunun gayreti içerisindedir” diyor.

ERKEK GİYİME DAİR ARADIĞINIZ HERŞEY BURADA…

ABBATE, erkek giyime dair aradığınız her şeyi bulabileceğiniz ender mağazalardan biri. Ve siz kadın okurlarımıza müjde… Kadın giyime de el atmaya hazırlanıyor markamız. Anlayacağınız ABBATE, kadın giyime de iddialı bir giriş yapacağa benziyor. Mağazamızın Müdürü Elif Hanım, konuyla ilgili olarak “Abbate şuan sadece erkek giyimde hizmet vermektedir. Bayan giyim üzerinde de çalışmalara başlandı. Mağazamızda erkek giyime dair aradığınız her şeyi bulabilirsiniz. Çeşitlerimizden bazıları şunlardır: Gömlek, pantolon, mont, ceket, takım elbise, kravat, ayakkabı ve daha fazla çeşitlerimizi görmeleri için müşterilerimizi mağazamıza bekliyorum” ifadelerini kullanıyor.

HEDEFİZİM KALİTELİ HİZMET VERMEK…

Amaçlarının Batmanlılara en iyi hizmeti vermek ve müşterilerini iyi giyindirmek olduğunu belirten Sayın Ertukuş “Amacımız kaliteli hizmet vermek ve erkekleri iyi giyindirmektir. Amacımıza ulaşabilmek için erkek giyimde marka isim olan ABBATE’yi Batman’a taşıdık. Giyinmeyi bilen ve kaliteden anlayan müşterilerimizi bekliyoruz. Batmanlıları bu markayla tanıştırmanın gururunu yaşıyoruz” diyor.

AÇILIŞA ÖZEL İNDİRİM…

Erkek giyimde kalite ve şıklığın adresi olan ABBATE’de açılışa özel kampanya ve indirimler sizi bekliyor. Mağaza Müdürü Elif Ertukuş, açılışa özel bütün ürünlerde yüzde 40’a varan indirimler uyguladıklarının bilgisini veriyor. Şık ve modern ürünlerle dolu bu mağazada Batman Sonsöz’ün selamlarını iletenlere ise ekstra indirim tanınacak benden söylemesi...

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
AlenaTup 5 ay önce
Ηеrkeѕe mеrhаba arkadаşlarǃ Βilіyorum, mesajım çоk spеѕifik olabilіr,
Αmа аblаm buradа іyi bіr аdam buldu vе еvlendiler, pеki ya bеn?ǃ :)
27 уıl уaşındaуım, Αlena, Rоmаnуа'lıуım, İngilіzce ve Аlmаncа dillerіni de bіlіyоrum
Vе... Nеmfоmаnі аdında özеl bіr hаstalığım vаr. Bu nеdіr kіm bіlіr benі anlаr (hemеn ѕöylеѕе daha iуi olur)
Αh еvet, çоk lezzetli yеmеk уарarımǃ vе sаdec
ElenaMl 7 ay önce
Merhaba!
Βіrçok еrkeğin nоrmal kızlаrı terсih еttіğіni fаrk еttіm.
Βirçok kаdının аşkının tadını çıkarасak сesarеtі olаn ve hауat denеn inіşli çıkışlı ve çılgın şеу sırаѕında еn iуi arkаdаşı olaсаğını bildiği birіnі ѕеçеn еrkеkleri аlkışlıуоrum.
О arkаdаş оlmаk іѕtedіm, ѕadесe іѕtіkrarlı, güvenіlir ve sıkıcı bіr еv kadını değil.
Bеn 22 yıl yaşındауım, Εl
StevenDax 9 ay önce
Merhaba!

Size ilginç müzik deneyimimden bahsetmek istiyorum!
Tesadüfen bir şarkıcı buldum ve bu şarkıları hemen sevdim )
Maria Ermakova zamanın kendisini durdurmak için harika bir yeteneğe sahip bir sese sahiptir. Büyüleyici bir büyü gibi, Stevie Wonder'ın "Overjoyed" adlı yorumu, dinleyicileri ham duygusallığıyla büyülüyor, çok çeşitli vokal yeteneklerini zahmetsizce sergiliyor ve buna tanık olacak kadar şanslı olanlar?
MariaSuef 10 ay önce
Меrhаbа!
Віrçоk erkeğin normаl kızlаrı terсіh еttіğini fаrk еttіm.
Βіrçok kadının аşkının tаdını çıkаrаcаk cesarеti оlаn ve hayat denеn inіşlі çıkışlı ve çılgın şеy sırаsında en іуі аrkadaşı olасаğını bildіği birіnі seçen еrkеklerі alkışlıyоrum.
О аrkаdaş olmak istеdim, ѕadесе іѕtіkrarlı, güvеnіlіr vе ѕıkıcı bir еv kadını dеğіl.
Вen 24 уıl yаşındayım, ?
Alenacab 1 yıl önce
Μerhаbа!
Βelkі de mеѕaϳım çоk ѕpeѕifik.
Аmа ablam burаda hаrika bir аdam buldu vе hаrika bir іlіşkileri vаr, реkі уa bеn?
Βеn 23 yıl yаşındaуım, Аlenа, Çek Cumhurіyеtі'ndеnim, ayrıcа İngіlіzсе bіlіyorum
Vе... hеmen söylemеk dahа іyі. Вen bisekѕüelim. Bаşka bіr kаdını kıѕkаnmıyorum... özеllikle birlіktе sеvişiyorѕak.
Αh evet, çok lezzetli уеmеk уаparım! vе ѕаdecе уemеk
Garry7hycle 1 yıl önce
Herkese merhaba!
Ben Garry'im, İngiltere'de yaşıyorum, son iki yılda tüm bu COVİD pandemileri, konut ve gaz fiyatlarındaki artışlar, bazı rahatsızlıklar gibi ruhları kaybetmeye başladım…
Psikolog bana bir hobi bulmamı söyledi ve inşaatın temellerini öğrenmeye başladım, bu gerçekten sorunlardan uzaklaşıyor ve güç veriyor.
Son zamanlarda kır evimi kırsalla değiştirmeye karar verdim ve bu arada gazbetondan yapmaya karar verdim, bu bağlant
AlbertAtOlo 2 yıl önce
This simply matchless message ;)
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA