GÃœNDEM

BABASINA KIZDI, DİREĞE ÇIKIP İNTİHAR ETMEK İSTEDİ

BABASINA KIZDI, DİREĞE ÇIKIP İNTİHAR ETMEK İSTEDİ

BABASINA KIZDI, DİREĞE ÇIKIP İNTİHAR ETMEK İSTEDİ
14-09-2014 21:02

Babası ile tartışan 35 yaşındaki Musa TaÅŸçı, elektrik direÄŸine çıkarak intihar etmek istedi. TaÅŸçı, 3 saat aradan sonra DEDAÅž arıza ekiplerine ait sepetli araçla indirildi.

Olay, Hilal Mahallesi 3744 sokakta meydana geldi. Üç çocuk babası Musa TaÅŸçı, eÅŸi ve çocuklarıyla birlikte ayrı eve çıkmak için babasıyla tartışmaya baÅŸladı. Baba Abdullah TaÅŸçı, ayrı eve çıkmaması için oÄŸlunu ikna edemeyince arabasına el koydu. 35 yaşındaki TaÅŸçı, babasına kızarak evlerinin önünde bulunan DEDAÅž’a ait elektrik direÄŸine çıkarak intihar etmek istedi. TaÅŸçı’yı gören çevre sakinleri, durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, DEDAÅž yetkililerine durumu bildirerek elektriÄŸi kestirdi. Polis, Musa TaÅŸçı’yı ikna edemeyince devreye eÅŸi GülÅŸen TaÅŸçı (29) girdi. TaÅŸçı çocukları Havinar (1), Arzel (2) Adar’ı (4) da yanına alarak kocasını ikna etmeye çalıştı.

EŞİNİ İKNA EDEMEYİNCE O DA İNTİHARA KALKIŞTI

Musa TaÅŸçı tüm çabalara raÄŸmen ikna olamayınca eÅŸi de elektrik direÄŸinin karşısındaki 5 katlı binanın çatısına çıkarak intihar etmek istedi. Bu sırada itfaiye ekipleri elektrik direÄŸinin bir tarafına branda gerdi, diÄŸer tarafına ÅŸiÅŸme balon açtı. Önlemlerin alınmasının ardından iki aracın sepetine binen DEDAÅž yetkilileri, direÄŸe yaklaÅŸmak isteyince TaÅŸçı, üzerindeki kıyafetlerini ateÅŸe verdi. TaÅŸçı’nın bir anlık dalgınlığından yararlanan DEDAÅž yetkilileri, TaÅŸçı’yı yakalayarak aÅŸağı indirdi. Direkten indirilen TaÅŸçı, polis ekipleri tarafından araca bindirilerek karakola götürüldü. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA