EĞİTİM

EĞİTİM SEN ; “ÖĞRETMEN EVİ KİME PEŞKEŞ ÇEKİLİYOR?”

Öğretmen Evi’nin ticari işletmelere peşkeş çekildiğini ileri süren Eğitim Sen Eş Başkanı Mustafa Yurtsever, Öğretmen Evi Müdürü hakkında kamuyu zarara uğratmaktan dolayı suç duyurusunda bulunacaklarını belirtti.

EĞİTİM SEN ; “ÖĞRETMEN EVİ KİME PEŞKEŞ ÇEKİLİYOR?”
02-04-2015 20:06

Eğitim Sen’den yapılan açıklamada “Şaibeli idareci mülakatlarında 100 üzerinden 100 tam puan verilen Öğretmen Evi Müdürü’nün ilk icraatı Öğretmen Evini, öğretmenlerin dışında herkesin kullanabileceği şekilde dizayn etmek oldu. Öğretmen Evi’nin daha iyi hizmet sunabilmesi için uğraşmaları gerekirken ihalelerle ticari işletmelere peşkeş çekerek ve kamuyu zarara uğratmak pahasına Öğretmen Evi binasının imar planlarına aykırı bir şekilde tadilatlar ile ek bölümler yaparak riskli bir işe de imza atmaktadırlar” denildi.

BELEDİYE, 50 BİN TL CEZA KESTİ

İmara aykırı hareket edildiği için Batman Belediyesi tarafından Öğretmen Evi Müdürlüğüne 50 Bin TL üzerinde idari para cezası kesildiğini açıklayan Eğitim Sen “Bu cezadan dolayı bu ek yapılar için yıkım kararı çıkarıldı. Bu para cezalarını mevcut idareciler ödemeyecek ise bu kamuyu zarara uğratmak değil midir? Bu olanlara başta Vali ve Milli Eğitim Müdürü’nün sessiz kalması akıllara birçok soru işareti getirmektedir. Bu işin peşini bırakmayacağız. Öğretmen Evi Müdürü hakkında kamuyu zarara uğratmak ve görevi kötüye kullanmaktan dolayı suç duyurusunda bulunacağız” ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA