SPOR

Sinan, bronz madalya kazandı

Brezilya’da düzenlenen 24. Deaflympics (İşitme Engelliler) Olimpiyatlarında güreş alanında ülkemizi 65 kiloda temsil eden Sinan Sadak, olimpiyat üçüncüsü olarak, bronz madalya kazandı.

Sinan, bronz madalya kazandı
17-05-2022 15:11
17-05-2022 15:12
BATMAN

Batman’ı olimpiyatlarda temsil eden sporcu Sinan Sadak, Batman Havaalanında Petrolspor As Başkanı Ferec Kilicer, Petrolspor Salon Sporları Sorumlusu Rıdvan Arik, Petrolspor Futbol Şube Sorumlusu Ömer Kepçe, Petrolspor Güreş Takımı Antrenörü Hamdullah Akdemir ve sporcular tarafından çiçekle karşıladı. Aldığı madalyayı, trafik kasamında yaşamını yitiren Güreş Antrenörü İbrahim Halil Kay’a armağan eden olimpiyat üçüncüsü Sinan Sadak “Olimpiyat üçüncüsü oldum. Takım halinde olimpiyat şampiyonluğu kazandık.  Takım şampiyonluğunu ve bronz madalyamı rahmet İbrahim Halil Kay hocama adamak için oraya gittim. Onu orada yâd ettik. Amerika’da düzenlenecek olan dünya şampiyonasında altın madalya için yarışacağız. 2025 Tokyo Olimpiyatlarında da Batman’ı ve Petrolspor’u temsil ederek altın madalya kazanmak istiyoruz” dedi.

Güreş Antrenör Hamdullah Akdemir, Sinan Sadak’ın başarısıyla gururlandıklarını belirterek “Batman Petrolspor Güreş Takımı olarak bir ekip halinde çalışıyoruz. Rahmetli İbrahim Halil Kay hocamızdan aldığımız bu görevi ona layık olmaya çalışarak, bütün çabamızı ortaya koyuyoruz” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA