SPOR

SINIRSIZ KONTENJAN

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün İl Spor Merkezleri bünyesinde açtığı yaz kurslarından, 07–18 yaş arası bütün çocukların faydalanabildiği belirtildi.

SINIRSIZ KONTENJAN
14-06-2019 00:14

 

Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren “Sayın Valimiz Hulusi Şahin’in sınırsız olarak destek verdiği yaz kurslarında kayıtlarımız aralıksız devam ediyor.  Gençlerimiz ve 07-18 yaş arasındaki çocuklarımız, İl-İlçe Spor Servislerimizde kayıt yaptırabilirler. Türkiye’nin en genç nüfusuna sahip iller arasında olmamızdan dolayı, kayıt ve kontenjan konusunda hiç kimsenin kafasında soru işretleri kalmasın. Spor yapmak isteyen herkesin kaydını alacağız” dedi.

“MODERN TESİSLER YAZ KURSLARINA HAZIR”

Batman Valiliği Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı tüm modern tesisler, spor kursları için hazır hale getirildi. İl Müdürü Halil Eren “Batman Stadyumu, olimpik kapalı yüzme havuzu, içinde 5 kapalı spor salonu bulunan çok amaçlı spor salonu, 19 Mayıs’taki 3 adet nizami sentetik futbol sahası, 19 Mayıs Spor Salonu, atletizm pisti, Aydınkonak Semt Sahası, bazı okullarımızın spor salonları, ilçelerdeki açık ve kapalı spor salonları 7-24 açık olacak” dedi. (Gençlik Spor Basın)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA