YENİ YERLER

SİZ HAYAL EDİN, E-COL, TASARLASIN

Bu hafta Yeni Yerler Yeni Mekanlar köşemiz için yönümüzü Gültepe Mahallesi Marangozcular ve Kaynakçılar Sitesi H Blok No: 13’te bulunan E-Col Tasarım'a çeviriyoruz. İşletme Sahibi Mehmet Ali Güneş karşılıyor bizi.

SİZ HAYAL EDİN, E-COL, TASARLASIN
22-03-2021 17:30
BATMAN


ÇEYREK ASIRLIK USTA
İşletme Sahibi Mehmet Ali Güneş, 1987 yılında girdiği mobilya sektöründe çeyrek asrı devirmiş. Yurt dışında aldığı eğitimlerle mesleki bilgi ve tecrübesini arttıran Güneş, 34 yıldır kendi memleketi olan Batman’da mobilyalar üretiyor.

6 KİŞİLİK USTA EKİP, İŞ BAŞINDA
600 metrekare alan üzerinde faaliyet gösteren E-Col Tasarım’da, işinin ehli 6 usta çalışıyor. Birbirinden şık ve dayanaklı tasarımlar çıkardıklarını belirten İşletme Sahibi Mehmet Ali Güneş “Burada 6 kişilik usta ekip ve mobilya montaj ustalarımızla birlikte çalışıyoruz” diyor.

TÜM MOBİLYA MALZEMELERİ HAZIRLANABİLİYOR
E-Col Tasarım’da yatak odaları, genç odaları, ofisler, mutfak dolapları, toplantı salonları, ahşap takımları, çatı, salonlar, ahşap merdivenler, şark köşeleri ve aklınıza gelecek her türlü mobilya malzemeleri hem tasarlanıyor hem hazırlanıyor.

SİZ HAYAL EDİN, E-COL HAZIRLASIN
E-Col Tasarım, müşterilerine hazır ürünlerin yanı sıra, hayal ettikleri ürünleri de kusursuz biçimde kurguluyor. Siz Hayal Edin Biz Tasarlayalım sloganıyla hizmet verdiklerini aktaran Güneş “Müşterilerimiz buraya geldikleri zaman kendilerine katalog üzerinde seçim yaptırıyoruz. Ama katalogun yanı sıra müşterilerimiz hayal ettiği tasarımı bize söylediği zaman kendisine çizip, gösteriyoruz. Onay verdikten sonra hayal ettiği ürünü yapıyoruz. Sipariş üzerine çalışıyoruz. Fiyatlarımız ürünlere göre değişiklik gösteriyor. Müşterilerimize siz hayal edin biz tasarlayalım diyoruz” ifadelerini kullanıyor.

ÜRÜNLER 1. KALİTE VE GARANTİLİ
E-Col Tasarım'ın en güzel yanı, tüm ürünlerin garantili olması. Ürünlerin 1. kalitede yapıldığını belirten Güneş “Tüm çalışmalarımızda kullandığımız ürünleri 1. kalite lake, siensi oyma üzerinde yapıyoruz. Öğretmenler evi, Gap Otel, Asko Otel, Bahram Oteli, Şehri Nuh Otel kafeteryası, Siirt Park çalışmamız devam ediyor, Tirman Yapı 1. ve 2. etabı, evcil grup ve daha birçok referanslarımız var. Yaptığımız işlerimiz garantilidir. Yatak odalarında 3 yıl, ofis odalarına 10 yıl, mutfak dolaplarında 2 yıl garanti süresi veriyoruz” dedi. 

HEDEF MARKA OLMAK
E-Col Tasarım’ın hedefi, dünya markası haline gelmek. Güneydoğu’da adını duyurmaya başlayan firma, bu hayale adım adım yaklaşıyor. Tasarlanan mobilyalar, 600 metrekare alanda en kısa sürede hazırlanıp, 10–15 gün içerisinde adrese ulaştırılıyor. Batman ve çevre illere gönderilen mobilya ürünleri, belli ki çok seviliyor. Çünkü firmanın müşteri kapasitesi her geçen gün büyüyor. Bu iddialı firmaya 0532 722 96 92 numaralı hattan ulaşabilir, ürünleri ise instagramda  e_col_tasarim sayfasından inceleyebilirsiniz.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA