GÜNDEM

HDP’Lİ HEYET, ENGELLİLERİ ZİYARET ETTİ

HDP Batman Milletvekilleri Ayşe Acar Başaran ve Saadet Becerikli ile İl Eş Başkanları Rojda Sürücü ve Abdulbari Karaağaç, 3 Aralık Engelliler Günü nedeniyle engelli derneklerini ziyaret ederek günlerini kutladı.

HDP’Lİ HEYET, ENGELLİLERİ ZİYARET ETTİ
04-12-2015 19:45

Yaşam Boyu Engellileri Koruma Spor Kulübü’ne gerçekleştirdikleri ziyarette Başkan Vedat Çoban tarafından karşılanan HDP’li heyet, engellilerin sorunlarına ilişkin değerlendirme yaptı.

BEDENSEL ENGELLİLERLE GÖRÜŞTÜLER

Bedensel Engelliler Derneği’ni de ziyaret eden Milletvekilleri ve İl Eş Başkanları, Dernek Başkanı Cuma Çilek’le görüştü. Ziyarette Görme Engelliler Derneği Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri de hazır bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bedensel Engelliler Dernek Başkanı Cuma Çilek, engellilerin istihdam sorunlarına dikkat çekerek sorunların çözümü için gerekli çabaların gösterilmesini istedi. Başkan Çilek’e çiçek takdim eden Milletvekilleri Ayşe Acar Başaran ve Saadet Becerikli ise engellilere yapılan ikinci sınıf insan muamelesini kabul etmediklerini, bunun karşısında yer almaya devam edeceklerini ifade etti.

ENGELLİ HAKLARI DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİLER

HDP Milletvekilleri Acar Başaran ve Becerikli, Engelli Hakları Derneği’ne gerçekleştirdikleri ziyarette ise Başkan Mustafa Yeşil tarafından karşılandı. Başkan Yeşil’e çiçek takdim eden Milletvekilleri, engelli haklarını her platformda savunmaya devam edeceklerini açıkladı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA