GÜNDEM

TARZ BUTİK, KADINLARIN 1 NUMARALI TERCİHİ

Raman Mahallesi 7. Cadde üzerinde bulunan Tarz Butik “Kadın Giyimde Yeni Tarzınız” sloganı ile hizmet vermeye devam ediyor.

TARZ BUTİK, KADINLARIN 1 NUMARALI TERCİHİ
07-11-2016 22:42

7 AYDIR HİZMETTE

Serap Üzlan tarafından hizmete açılan Tarz Butik Giyim Mağazası, 7 aydır Batmanlı hanımlara hizmet veriyor. Batmanlı kadınlara tarz kazandırma gayesi ile yola çıktığını söyleyen Üzlan “7 yıldır giyim sektöründe çalışıyorum. Daha sonra kendi işimi kurmak istedim ve şuan kendi mağazamı açtım. İşimi severek yapıyorum. Mağazamızdaki bütün ürünler, gönül rahatlığı ile kullanılabilir. Çünkü A’dan Z’ye bütün ürünlerimiz kalitelidir. Mağazamızda butik adına her şey var. Müşterilerimiz burada abiye, elbise, tunik, bluz, pantolon, etek, ceket, çanta, kozmetik ve daha birçok ürün bulabilirler” ifadelerini kullandı.

“ÜRÜNLERİMİZİ SOSYAL MEDYA’DAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ”

Modayı yakından takip eden ve ürün yelpazesini her geçen gün genişleten Tarz Butik’i evinizde, işyerinizde ya da farkı bir mekândayken sosyal medya üzerinden de takip edebileceğinizi söyleyen Üzlan “Mağazamız henüz yeni olduğu için online satış bölümüne başlanamadı. Ancak ürünlerimizi (Facebook: Tarz Butik) ve (İnstagram: Butikktarzzz) sayfalarından takip edilebilir. Beğendiğiniz ürünü mekânımıza gelip satın alabilirsiniz. Ayrıca müşterilerimiz bize 0545 489 81 76 numaralı hatanda ulaşabilirler” ifadelerini kullandı.(Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA