EĞİTİM

Taslak Kitaplar masaya yatırıldı

Mill Eğitim Bakanlığı Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı tarafından ilimizde düzenlenen Taslak Ders Kitabı ve Eğitim Araçları ile Bunlara Ait Elektronik İçeriklerin İncelenmesi eğitim semineri beş ilden gelen öğretmenlerin katılımı ile başladı.

Taslak Kitaplar masaya yatırıldı
27-10-2022 06:55
26-10-2022 15:56
BATMAN

Mill Eğitim Bakanlığı Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı tarafından ilimizde düzenlenen Taslak Ders Kitabı ve Eğitim Araçları ile Bunlara Ait Elektronik İçeriklerin İncelenmesi eğitim semineri beş ilden gelen öğretmenlerin katılımı ile başladı. Seminere Milli Eğitim Bakanlığı Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı Elektronik Eğitim İçerikleri Daire Başkanı Can Ekmen, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Şube Müdürü Hacı Arslan ile Batman, Siirt, Bitlis, Bingöl ve Muş illerinden gelen öğretmenler katıldı. Milli Eğitim Müdürü Kurtaran “ Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığımızın ilimizde düzenlediği bu çalışmanın hem ilimiz hem de ülkeniz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Eğitime katılan tüm öğretmenlere Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı adına teşekkür eden Daire Başkanı Ekmen, yapılacak çalışmanın neden önemli olduğunu  anlattı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA