GÜNDEM

“SESİMİN DUYULMASINI İSTİYORUM”

6 Kasım 2015 tarihli sayımızda “Yağmur Onların Korkulu Rüyası” başlığı ile sayfamıza taşıdığımız 44 yaşındaki Ayşan Kılıç, sesinin duyulmasını istiyor.

“SESİMİN DUYULMASINI İSTİYORUM”
23-11-2015 20:40

Tavanı akan ve duvarlarında çatlaklar oluşan evde 4 çocuğu ve işsiz kocası ile birlikte yaşam mücadelesi veren Ayşan Kılıç, evinin onarılması için hayırseverlerden uzanacak yardım elini bekliyor.

YAĞMUR SULARI, EVİN İÇİNE AKIYOR

Şirinevler Mahallesi 1420. sokak no:17’de ikamet eden Kılıç Ailesi, yaklaşan kış mevsimi nedeniyle kara kara düşünüyor. Biriken yağmur sularının, evin tavanından ve çatlak duvarlarından evin içine aktığını söyleyen Ayşan Kılıç, 3 oda ve bir mutfaktan oluşan evinin onarılmasını istiyor. Kapısı olmayan odalarının, yağışlardan dolayı nem tuttuğunu ve çocuklarının sık sık hastalandığını söyleyen Kılıç “Evimizin tavanı akıyor, duvarları çatlaktır. Odalarımızın zaten kapıları ve camları yok. Ev sürekli nem tutuyor. Çocuklarım da ben de hastayız. Evimiz, yağışlı günlerde sulara teslim oluyor. Tek isteğim, evimin onarılmasıdır” dedi.

“KOCAM İŞ BULAMADIĞI İÇİN ÇALIŞAMIYOR”

1 kızını evlendirdiğini, yaşları 15–20 arasında değişen 4 çocuğu ve işsiz kocası ile birlikte 3 odalı derme çatma bir evde yaşam mücadelesi verdiklerini söyleyen Ayşan Kılıç “Kış gelmesin, yağmurlar başlamasın diye dua ediyoruz. Ben, evdeki nemden dolayı hastalıktan kurtulamıyorum. Çocuklarım da sürekli hasta oluyor. Kocam, iş bulmak için İstanbul’a gitti. İş bulamayınca Batman’a döndü. Şimdi de iş arıyor. Hayırseverlerden yardım istiyorum. Tek hayalim, çocuklarıma yaşanılabilecek bir evde, huzurlu bir yaşam sunmaktır” dedi. Kılıç ailesine yardım etmek isteyenlerin 0535 315 61 22 no’lu hattan ulaşabileceği belirtildi. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA