SPOR

Teknik Direktör Toros’tan özeleştiri: “Fırsatları değerlendiremedik”

 Karşıyakaspor müsabakası sonrası açıklamalarda bulunan TPAO Batman Petrolspor Teknik Direktörü Mesut Toros, alınan mağlubiyeti beklemediklerini söyledi.

Teknik Direktör Toros’tan özeleştiri: “Fırsatları değerlendiremedik”
09-10-2023 15:14
09-10-2023 15:43
BATMAN

2-1’LİK MAĞLUBİYET, HAYAL KIRIKLIĞI YARATTI

TFF 3’üncü Lig 2’nci grupta mücadele eden TPAO Batman Petrolspor, ligin 5’inci haftasında konuk ettiği Karşıyaka'ya 2-1 mağlup oldu. Maç sonrası açıklamalarda bulunan Petrolspor Teknik Direktörü Toros “Hiç beklemediğimiz bir sonuçtu. Hafta içi her zamanki gibi çok iyi hazırlandık ve taktik çalışalar, analiz sonuçlana göre rakibinin zayıf güçle yerlerini belirledik.  Maça bu şekilde başladık. İlk yarıda attığımız gol bunun göstergesiydi. Bununla birlikte maçta net pozisyonlar bulduk, bunları gole çeviremedik.  Ancak baskılı arzulu oyunumuza rağmen kanat oyuncularımızın hücumsal anlamda etki yaratmalarına rağmen özellikle sağ kanatta oynayan Oyuncumuz Oktay'a çok yük bindi. Aynı zamanda sol kanatta Gökhan Meral de aynı sıkıntıları yaşadı” dedi.

“FIRSATLARI DEĞERLENDİREMEDİK”

Maçın ikinci yarısında istenen pozisyonları yakalamadıklarını belirten Toros “İkinci yarı aynı oyun temposunu koruyup oyun felsefimizi devam ettirip pozisyonlar bulacağımızı biliyorduk ve nitekim yine net gol pozisyonları yarattık.  En önemlisi 2 final pası tercihini doğru yapabilseydik oyun üstünlüğümüzü devam ettirecektik. 60.  Dakikada hücumda sistemimizi bozmadan Tunç ve Halil’in saha içindeki üstün gayretleri sonucu oyundan düştüğünü düşünerek daha hızlı ve güçlü bir hücum yapmak için Aykut Çift, Eren Karadağ’ı oyuna aldım. Nitekim 2 oyuncumuzda rakip kaleyi hücumda fazlasıyla tehdit edip net gol pozisyonlarına girdiler. Ama maalesef değerlendiremedik” dedi. 

“TAKIMIMIZ, GÜÇ OLARAK DÜŞÜŞ YAŞADI”

Toros, açıklamasının devamında “65. Dakikadan sonra takımımız, güç olarak düşüş yaşadı bunu kabul ediyoruz. Karşımızda önemli oyuncuları olan sezon başından itibaren hazırlık dönemini tam olarak geçiren bu yarışın bizim gibi önemli takımlarından olan Karşıyaka güç olarak bizden daha iyi durumda olsa da oyuncularımızın üstün mücadelesi sonunda 3 önemli pozisyon haricinde net pozisyon vermediğimizi düşünüyorum. Rakibimizin ilk Attıkları golü net bir pozisyon değildi. 30 metreden yapılan orta inanılmaz bir yere gitti ikinci golde hatta yapmış olabiliriz Ama Maalesef çıktığımız ilk maçtan itibaren maç şansımızın bizim yanımızda olmadığı için bunu da en kısa zamanda telafi etmemiz gerekiyor.  Bu ligde her takımı yenebilir bu nedenle mücadelemizi sonuna kadar devam edeceğiz. Birlikte büyük bir güç olarak, sinerji yaratarak mücadelemizi güçlü bir şekilde devam ettireceğiz. Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin” dedi. (Ramazan Demir)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA