SPOR

Teknik direktörden galibiyet mesajı: “Güçlü oyunun karşılığını aldık”

Anadolu Üniversitesi müsabakası sonrası açıklamalarda bulunan TPAO Batman Petrolspor Teknik Direktörü Mesut Toros, alınan galibiyeti değerlendirdi.

Teknik direktörden galibiyet mesajı: “Güçlü oyunun karşılığını aldık”
16-10-2023 14:51
16-10-2023 14:37
BATMAN

TFF 3.Ligde mücadele eden temsilcimiz TPAO Batman Petrolspor, ligin 6. haftasında Anadolu Üniversitesi’ne konuk oldu.  Kırmızı-Beyazlı Temsilcimiz, Tunç Murat Behram’ın iki golü ve Aykut Çift’in attığı golle maçtan 3-0 galibiyetle ayrıldı. Galibiyeti değerlendiren TPAO Batman Petrolspor Teknik Direktörü Mesut Toros, oyuncularının ligde kalitelerini kanıtlamak adına önemli bir maça çıktığını söyledi.

 TAKIM BÜTÜNLÜĞÜNE DİKKAT ÇEKTİ

Güçlü takım savunmasıyla 3-0’lık skora ulaştıklarını belirten Toros “Bugün oyuncularımız ligde kalitelerini kanıtlama adına önemli bir maça çıktılar. İlk maçımızdan itibaren gösterdikleri mücadele ve güçlü oyunun karşılığını almak için 10 kişi kalmamıza rağmen her zamanki gibi oyun disiplininden kopmadan ilk yarıyı 1-0 önde kapattık.  Maçın ikinci yarısında ikinci bölgede yapacağımız iyi ve güçlü takım savunması ile oyunun daha farklı skor olarak bize döneceğini oyuncularımıza aktardık. Sonradan oyuna giren oyuncularımızın etkili oyunları takım bütünlüğü adına bize katkı yaptı. Deplasmanda alınan bu galibiyetle oyuncularımızın bu yarışa ne kadar inandıklarını görmüş olduk. Tüm oyuncularımıza, kadroda olmayan ama kalbi bizlerle atan oyuncularımıza ve zorlu deplasmanda maçın başından itibaren bizi yalnız bırakmayan taraftarımıza teşekkür ederim” dedi. (Ramazan Demir)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA