GÜNDEM

TGK YÖNETİMİ, ASLAN’I ZİYARET ETTİ

Türkiye Gençlik Konseyi (TGK) Genel Başkanı Mekân Görük, İl Başkanı İlyas Ataş ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan’a nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

TGK YÖNETİMİ, ASLAN’I ZİYARET ETTİ
15-01-2016 19:05

Gençlere yönelik yaptığı çalışmalarla adından sıkça bahsettiren Türkiye Gençlik Konseyi, önceki ay göreve başlayan Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan’a hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Milli Eğitim Müdürü Aslan’a TGK’nın çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Genel Başkan Mekan Görük, eğitim alanında yaşanan sorunların çözümü için verilen her türlü göreve hazır olduklarını söyledi. Çalışmalarından dolayı Türkiye Gençlik Konseyi’ni tebrik eden Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

“KURUMLARLA DİYALOGUMUZ SÜRECEK”

Ziyarete ilişkin bilgi veren TGK İl Başkanı İlyas Ataş “TGK olarak gençlerin bulunduğu her alanda yer almaya devam edeceğiz. Bu kapsamda kentteki bütün kurumlarla diyalogumuz sürecek. Gençlerin sorunlarının çözümü için hangi alanda ne görev verilirse verilsin büyük bir memnuniyetle yerine getirmeye hazırız” ifadelerini kullandı. (Umut Ayaz)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA