GÜNDEM

ŞİŞMAN, SADAK’I TEBRİK ETTİ

ŞİŞMAN, SADAK’I TEBRİK ETTİ

ŞİŞMAN, SADAK’I TEBRİK ETTİ
02-11-2014 20:35

TPAO Batman Bölge Müdürü Gökhan Akın, Petrolspor Salon Sporlar Sorumlusu Mustafa Demir, Güreş Yöneticisi Fetih Otursun, antrenör İbrahim Halil Kay ve şampiyon sporcular, TPAO Ankara Genel Müdürlüğü’nde Genel Müdür Besim Şişman’ı ziyaret etti.

Ermenistan'ın Erivan kentinde yapılan Dünya Güreş Şampiyonasında 60 kg ile dünya şampiyonu olan Sinan Sadak'ı tebrik eden TPAO Genel Müdürü Besim Şişman “TPAO 60 yıldır sosyal projeler kapsamında yarının teminatı olan Batmanlı kardeşlerimize sosyal projeler kapsamında destek sunuyor. Özellikle son yıllarda salon sporları başta olmak üzere birçok spor branşında faaliyet gösterip aldıkları başarılar bizi olduğu kadar tüm bölge halkını sevindirmiştir. Milli takım forması altında Petrolsporlu güreşçi kardeşim Sinan Sadak'ın dünya şampiyonu olması gurur verici bir olaydır” dedi.

ŞİŞMAN'A TEŞEKKÜR PLAKETİ
TPAO Bölge Müdürü ve Petrolspor Kulüp Başkanı Gökhan Akın, Petrolspor ve Batman gençliğine verdiği destekten dolayı Genel Müdür Şişman'a plaket vererek “TPAO, Genel Müdürlüğün büyük destekleri sonucu sosyal projeler kapsamında Petrolspor’a ve Batmanlı sporcu kardeşlerimize büyük katkı sunmaktadır” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA